Nagyon sokszor fáj a fejem miért?
Szinte mindenért fáj a fejem.(Pl.: nem iszok,eszek eleget, ha nem vagyok a levegőn eleget,időjárás változás miatt...)Voltam már orvosnál az egyik azt mondta majd kinövöm a másik egy elég erős fájdalomcsillapítót írt fel ami egy ideig jó volt de most már az sem hat, még egynél voltam de ő meg nem csinált semmit. És hát még csak 15 éves vagyok nem hiszem hogy ilyen sokszor kellene fájjon.(Egy héten minimum 3-4x.)Most már lassan 2 hete folyamatosan fáj a fejem mikor alszok ugye nem fáj és így próbálok sokat aludni de ez a suliban nem valami kedvező... Ha valaki tudna valami jó teát bármit azt szívesen venném!
A segítséget köszönöm!
Talátlam neked egy szuper cikket! :-)
Ha a Harmonet főoldalon beírod a keresőbe, hogy fejfájás, kiad egy csomó más cikket is a természetes gyógymódokról!
Mégegyszer jobbulást! :-)))
Nem rég voltam szemészeten és akkor nézték, minden jó volt. De majd próbálkozok azokkal amiket ajánlotok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!