Egy éve egyre rosszabbul érzem magam, ami az elmúlt pár hónapban már pokoli...erős fájdalmaim vannak, és tényleg úgy érzem magam mint aki haldoklik....
Orvosok nem tudják mi bajom, nem találnak semmit amivel magyarázható lenne ez a rengeteg kín, amit érzek. Fájdalom csillapítók sem igazán használnak...
Egy évvel ezelőtt még semmi bajom nem volt éltem az életem, most meg padlón vagyok...érzem, hogy ennek nem lesz jó vége....fájdalom 24 órában!
Javulás nincs, sőőőőt és mivel az orvosok nem is tudják mivel állnak szemben (találgatnak), így kezelés se nagyon van....
2011. júl. 6. 22:27
23/27 anonim válasza:
Én a helyedben lehet elmennék egy jó masszőrhöz, lehet az helyretenné az izmaidat, ízületeidet, voltam egy ilyen természetgyógyász félénél, aki átmasszírozott, aztán így meghúzgálta meg hajlítgatta a kezeimet és a lábaimat. Lehet kicsit jobb lenne, aztán kipihennéd magad jól. Lehet ez egymásból következik, hogy stresszes vagy, már fáradt is, emiatt fáj mindened, de nem tudod miért, ráadásul fáradt is vagy, és csak rontják egymást... A helyedben kipróbálnám, ha mástnem leaglább valaki megmasszíroz..
2011. júl. 27. 08:10
24/27 anonim válasza:
Az Ormos Intézetben van egy híres akupunktúrás orvos. Nekem pozitív tapasztalatom van vele.
Jobbulást!
2011. júl. 27. 19:00
25/27 anonim válasza:
Mozogj sokat mozgasd az izületeket járj gyógytornára meditálj legyen nyugodt a lelkiállapotod keress valami hobbit amiben kiteljesedhetsz pozitiv gondolataid legyenek csak probáld kizárni a negativ dolgokat az életedből a rosszat a jó ellentéteit ne hagyj esélyt a fájdalomnak se fizikailag se lelkileg remélem segithettem leindulni valamiféle megoldás felé.
21f
2013. dec. 27. 01:43
26/27 anonim válasza:
elátkoztak én is arra gyanakszom vagy megszállt egy démon szerintem menj el valami ördögűzőhöz vagy próbáld megtisztitani magadat valami mágiával menj el kutass ilyen könyvek után ártani nem árthat és hátha tudsz magadon segiteni bocs nincs jobb ötletem ja és attol h nem hiszel ilyesmiben attol még el tudnak átkozni ahhoz nem kell hinned.
2014. márc. 29. 18:31
27/27 anonim válasza:
Szia kérdező hogy vagy azóta? Remélem jobban. Most ugyanazon megyek keresztül énis mint te. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!