Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagy fájdalmaim vannak, mit...

Nagy fájdalmaim vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy éve egyre rosszabbul érzem magam, ami az elmúlt pár hónapban már pokoli...erős fájdalmaim vannak, és tényleg úgy érzem magam mint aki haldoklik....

Orvosok nem tudják mi bajom, nem találnak semmit amivel magyarázható lenne ez a rengeteg kín, amit érzek. Fájdalom csillapítók sem igazán használnak...

Egy évvel ezelőtt még semmi bajom nem volt éltem az életem, most meg padlón vagyok...érzem, hogy ennek nem lesz jó vége....fájdalom 24 órában!

33f

2011. júl. 1. 19:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A megátkozást azért kizárnám...ilyesmiben nem hiszek, párom melletem van, 2004 óta saját vállalkozásom van amivel nincs baj....és hál istennek nem halt meg senki mellőlem.....max én fogok....

Stressz persze ér bőven, de kit nem...és nehogy már ez ennyire hazaverje az embert...még nem találtam olyan embert, hozzászólást itt a neten, hogy a stressztől napi 24 órás erős fájdalmai és egyéb tünetei lettek volna....

Meg pl az elmúlt 3 hétben itthon feküdtem a mandulaműtétem lábadozása miatt...egész nap pihentem, még telefont sem vettem fel....filmeztem, olvastam, aludtam...és semmi változás...minden tünet megvan!

2011. júl. 1. 19:47
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem állapítottak meg nálad autoimmun betegséget?

:'( :( :(

Jobbulást, minden jót!

2011. júl. 1. 20:01
 13/27 anonim ***** válasza:
kullancsod nem volt?
2011. júl. 1. 20:08
 14/27 A kérdező kommentje:

Autoimmunra még vizsgálgatnak, de már egy csomó ilyen jellegű vér vizsgálat negatív lett....azért köszi!

Kullancs csípett meg vagy 3 éve nem is egy, de akkor nem volt semmilyen kiütésem, láz, akármi...és most csináltak lyme szűrést is...az is negatív lett...

2011. júl. 1. 20:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Senkitöbbet? Nincs valakinek hasonló baja, vagy olyan orvos belgyógyász, mittomén (ha lehet ne urológus..mert az nem segít :) ) ismerőse, aki eléggé lelkiismeretes, és nem felületes tapasztalatokkal rendelkezik? Tudom, hogy nem orvosi fórum ez itt, de próbálkozok, hátha jókor jó időben kérdezek.....és reménykedek....
2011. júl. 1. 21:48
 16/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó eséllyel veled leveleztem korábban, akkor utoljára azt írtad, hogy a webes reumatológus szerint nem SpA, hanem valamilyen gerincbetegség (de ő nem olvasta a CT leleted). Azóta Rojkovich doktornő is kizárta az SpA-t?

És a neurológusok sem találtak semmit?

Amúgy szerintem jó eséllyel a fertőzéses eredet kizárható (összes ezt jelző paramétered alacsony volt), és valamilyen immunológiai dolog fog állni a háttérben (én még mindig az SpA-ra voksolnék vagy valamilyen vasculitisre; az eredményeid között p vagy cANCA-t nem találtam, így nem zárnám ki ezeket), ezért bepróbálkoznék egy 1-2 hónapos szteroidkezeléssel, és megnézném, hogy arra enyhülnének-e a panaszaid. Ha igen, akkor ez jó eséllyel valamilyen immunológiai betegség lesz.

2011. júl. 1. 22:12
 17/27 A kérdező kommentje:
Szia, igen én voltam, írtam neked PÜ.-t!
2011. júl. 1. 23:36
 18/27 anonim ***** válasza:
nekem volt egy ismerősöm akinek hasonló tünetei voltak. ő is sokáig járt orvostól orvosra, lassan leépült.. Míg rájöttek, hogy veleszületett autoimmun. Többször elmondták, hogy az autoimmun mindenkinél más és más tüneteket produkál, van aki izületes lesz, nem ehet húst, valakinek csontritkulása van, és minden egyéb. Szóval ez egy igen változatás nyavalya! Jobbulást és kitartást kívánok!
2011. júl. 2. 15:56
 19/27 anonim ***** válasza:
Ja és ez az ismerősöm amikor túl sok szteroidot szed és elege van az egészből mert neki még kis csomók is nőttek a végtagjaira amit nem mernek leoperálni fogja magát és elutazik a tengerre :) A levegő annyira megnyugtatja, hogy két hét alatt újra tünetmentes lesz. Lehet, hogy ez pszichés is, de a tengeri levegő biztosan jótékony/ártani biztos nem árt/. Szóval, ha olyan jól megy a vállalkozásod, utazzatok el a pároddal két hétra tengerre..
2011. júl. 2. 16:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Debreceni Egyetem , II. Belgyógyászati Klinika, Ritka Betegségek Tanszék, Dr. Pfliegler György tanszékvezetõ 255-574, 54259

Egy próbát megér. Jobbulást!

2011. júl. 3. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!