Elmentem nőgyógyászhoz mert nekem mikor megjönn olyan fájdalmaim vannak ott lenne mintha "szülnék". Ez nagy baj? A lányom (ha lesz) örökölheti? Ellehet valahogy múlasztani? ( a nőgyógyász nem rendelt azért írok ide)
Anyunak mindig nagyon erős fájdalmai voltak, amikor megvolt neki. Én is örököltem tőle. Azzal vígasztalt, hogy a szülés után neki elmúlt.
Szülés után nekem is elmúlt. :-) Most már nem fáj a havi vérzés, és jóval kevesebb ideig is tart.
Voltam amúgy vele orvosnál, kivizsgáltak, de semmi rendelleneset nem találtak, ami a fájdalmat okozhatta volna, pedig van olyan betegség. A barátnőmnek mióma volt a méhében, jó nagy, ki kellett venni a méhét, és azt mondták az orvosok utólag, hogy az erős és fájdalmas havi vérzés is egy tünet volt, amit komolyan kellett volna venni... :-(
Értem 14 éves vagyok amúgy
És tényleg nagyon fáj..
Van olyan hogy sírok is.
Ha ennyire fája szülés.....jajj velem mi lesz akkor!
Lehet hogy a szülés is jobban fog fájni mint más nőnek???
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedvesek vagytok!
És minden tanácsotokat megfogadom!
Első vagyok..
A szülés sokkal jobban fáj, mint egy havi érzés. :-( Viszont: lehet fájalomcsillapítást kérni. Én epidurált kértem (rövidítve EDA), és még aludni is sikerült vajúdás közben. Szóval ne parázz a szülésen. :-)
Hát igen...
És igen Férfi volt....eddig csak férfi nőgyógyásszal találkoztam:P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!