Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmentem nőgyógyászhoz mert...

Elmentem nőgyógyászhoz mert nekem mikor megjönn olyan fájdalmaim vannak ott lenne mintha "szülnék". Ez nagy baj? A lányom (ha lesz) örökölheti? Ellehet valahogy múlasztani? ( a nőgyógyász nem rendelt azért írok ide)

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Anyunak mindig nagyon erős fájdalmai voltak, amikor megvolt neki. Én is örököltem tőle. Azzal vígasztalt, hogy a szülés után neki elmúlt.

Szülés után nekem is elmúlt. :-) Most már nem fáj a havi vérzés, és jóval kevesebb ideig is tart.

Voltam amúgy vele orvosnál, kivizsgáltak, de semmi rendelleneset nem találtak, ami a fájdalmat okozhatta volna, pedig van olyan betegség. A barátnőmnek mióma volt a méhében, jó nagy, ki kellett venni a méhét, és azt mondták az orvosok utólag, hogy az erős és fájdalmas havi vérzés is egy tünet volt, amit komolyan kellett volna venni... :-(

2010. aug. 23. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
ejnye. nekem is olyan volt régen, amíg nem szedtem fogamzásgátlót. nálunk öröklődött, anyukámnak is nagyon nehezek voltak azok a napok, nővéremnek is, nekem is. elvileg majd az első szülés után nem lesz baj vele. hány éves vagy?
2010. aug. 23. 12:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Értem 14 éves vagyok amúgy

És tényleg nagyon fáj..

Van olyan hogy sírok is.

Ha ennyire fája szülés.....jajj velem mi lesz akkor!

Lehet hogy a szülés is jobban fog fájni mint más nőnek???

2010. aug. 23. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Lényeges különbség, hogy a szülésnél van miért kínlódni. Már ez a tudat is sokat segít. Menj el szépen az orvoshoz, fog írni rá gyógyszert, amit mensi előtt kell elkezdened szedni 3 nappal. Így nem fog fájni.
2010. aug. 23. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedvesek vagytok!

És minden tanácsotokat megfogadom!

2010. aug. 24. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

A szülés sokkal jobban fáj, mint egy havi érzés. :-( Viszont: lehet fájalomcsillapítást kérni. Én epidurált kértem (rövidítve EDA), és még aludni is sikerült vajúdás közben. Szóval ne parázz a szülésen. :-)

2010. aug. 25. 01:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem parázok annyira.Az orvos szerint akihez elmentem csak egy kicsivel lesz fájdalmasabb a szülésem mint a havi vérzésem.
2010. aug. 25. 10:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, férfi volt... :-P
2010. aug. 25. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jut, amikor szüléskor, burokrepesztés után nem bírtam a fájdalmat, és edát kértem. Mire a férjem azt mondta, hogy biztosan szükség van rá, tényleg annyira fáj, nem bírnám ki? :-S ha lett volna hozzá erőm, azt mondtam volna nekil,hogy akkor szüljél te... Egy férfinak erről fogalma sincs, de ha ők szülnének, akkor mindenki egyke lenne. :-(
2010. aug. 25. 13:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát igen...

És igen Férfi volt....eddig csak férfi nőgyógyásszal találkoztam:P:P

2010. aug. 26. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!