Nagy fájdalmaim vannak, mit tegyek?
Egy éve egyre rosszabbul érzem magam, ami az elmúlt pár hónapban már pokoli...erős fájdalmaim vannak, és tényleg úgy érzem magam mint aki haldoklik....
Orvosok nem tudják mi bajom, nem találnak semmit amivel magyarázható lenne ez a rengeteg kín, amit érzek. Fájdalom csillapítók sem igazán használnak...
Egy évvel ezelőtt még semmi bajom nem volt éltem az életem, most meg padlón vagyok...érzem, hogy ennek nem lesz jó vége....fájdalom 24 órában!
33f

Nem tudom, hogy pszhihés betegség tud-e napi 24 órában fájdalmat csinálni, de voltam több neurológusnál is és volt aki ezt feltételezte, kaptam xanaxot, meg antidepit, de azon kívül, hogy elálmosított, és elkábított, nem ért semmit...
Komolyan mondom, azt hittem amikor ez hát-gerinc fájással indult, hogy elmegyek dokihoz és pikk-pakk megmondják mi a baj, és megoldódik minden...azóta ezer vizsgálat, kivették a mandulám, mert hátha az, és semmi eredmény! Én meg egyre rosszabbul vagyok!
ÉS KOMOLYAN MONDOM, megérne egy komolyabb összeget, ha valaki rá tudna jönni a dologra, de ne természetgyógyász alapon, mert már azokon, és a vizsgálataikon is túl vagyok, és végigcsináltam egy Candida diétát is (persze se vérből, se allergia tesztből nem tudták se a candidát, se mást kimutatni) és semmi eredménye nem volt!

Próbáltam érdeklődi több fórumon, (pánik betegség, immun betegség, stb) deott is az derült ki számomra, hogy míg a tüneteimből van amit rá lehetne húzni az adott betegségre, addig van egy csomó más tünet, ami az ottani betegeknél soha nem jelentkezett, sőt nem is jellemző az adott betegségre...
Már azt hiszem, hogy ebben az országban csak nekem van ilyen bajom...és az orvosok meg nem igazán érdekeltek, olyan beteggel foglalkozni, ami sok kivizsgálást, macerát igényel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!