A refluxtól lehet hogy slejm (váladék) jön fel a torokból?
Figyelt kérdés
Elmentem vizsgálatra, pozitív lett refluxra aztán szedtem pár hétig gyógyszert, de nem múlt el a tünet. Lehet hogy valami más okozza?2011. máj. 18. 11:12
31/37 anonim válasza:
Meg tudod írni a gyógyszerek nevét?A gégésztől kaptad vagy a gasztrón?
32/37 A kérdező kommentje:
Már elfogytak és sajnos nem emléxem a nevükre, de amúgy is csak orvosi utalóval kaphatsz, stefilococcus pozitív tesztre kaptam. Ha neked is voltak előtűneteid, mint pl nálam az orrfolyás, akkor ajánlott lenned egy másik fül-orr gégészt megnézned, nekem is sokat mondogatták a refluxot, pozitív is lett a gyomortükrözés, de nem a sav volt az oka a váladéknak.
Ha budapesti vagy megadhatom esetleg az én orvosom nevét, magánpatikában és az sztk-ban is dolgozik, és ha ott kliense vagy akkor várnod se kell órákat az állami kórházban.
2011. nov. 29. 21:05
33/37 anonim válasza:
Nem.nekem orrfolyás nincs,csak a slejm jön a torkomból.
34/37 anonim válasza:
Helló! Régi téma! Megoldódott a problémád?? Üdv.
35/37 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi történt azóta, mivel nekem is ugyanezek a tüneteim vannak. Nem tudom lenyelni a nyálam, ami iszonyúan sűrű. Fekvő helyzetben úgy érzem, hogy csak lecsorog, amit egy idő után nem tudok lenyelni. Reggel viszont ezt fel kell köhögnöm. Reggel meg este, napközben ritkán. Nemrég orrsövényferdüléssel műtöttek, a doki azt mondta, hogy allergiám is van. Most arra szedek gyógyszert. Az sűrű slejmre, azt mondta elmúlik, csak legyek türelemmel. Csak lenne megoldás
36/37 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen hogy a savas váladék rátapadt a torkomra, és kapart mint állat...
37/37 anonim válasza:
Remélem még akad, aki követi a témát. Ugyanez a problémám, semmi nem használ, senki nem tudja mitől van. Van akinek azóta elmúlt és tudja mitől van ez? Teljesen tanácstalan vagyok már…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!