Refluxtól lehet FULLADNI?
Figyelt kérdés
3 hete hete kezelnek "megfázással" bronchitissel, 5x voltam orvosnál, de nem találnak okot a fulladásomra. Rohamokban elkezdek köhögni, és utána 5 másodpercig nem tudok levegőt venni,se orron se szájon át... Már kaptam asztma gyógyszert is, de nem használ, és soha nem is voltam asztmás,se allergiás. Mi lehet ez??2011. júl. 3. 11:54
1/2 anonim válasza:
Inkább asztma. Én is refluxos vagyok, én folyamatosan, 1-2 percenként köhögtem. Szokott fájni reggelenként a torkod. Illetve, lehet viccesen hangzik, de fontos lehet; szokott reggelente szájszagod lenni? Ha az utolsó két kérdésre igen a válaszod, akkor reflux, de ez inkább tűnik asztmának.
2/2 anonim válasza:
Nekem meg az öcsémnek is volt ilyen két-három hónapig egyszerre, nagyon durván fulladtunk, aztán egyszer csak elmúlt. Nekem utólag olyan szamárköhögés-szerűnek tűnt, lehet csak részleges védelmet biztosított már az oltás, mondjuk a szamárköhögés elvileg nem cirkulál a populációban, pont az oltás miatt. Mi sima hörgőtágító aeroszolt kaptunk rá a tüdőgondozóban, ha jól emlékszem, az enyhítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!