A refluxtól lehet hogy slejm (váladék) jön fel a torokból?
> A refluxtól lehet hogy slejm (váladék) jön fel a torokból?
Nekem jön. A vacsorával együtt.
És mit csináljak ha gyógyszer nem használt?
Nem jó érzés reggelente arra ébredni, hogy köpködnöm kell.
újabb vizsgálat, azaz gyomortükrözés, a reflux súlyosságának tisztázására.
legalább 12 féle kiváló gyógyszer van, ami orvosolja a problémát.
plusz magasított fejpárna, hogy a sav ne tudjon visszafolyni.
szóval, vissza a dokihoz a saját érdekedben!
jobbulást.
üdv.
egy 12 éve refluxos.
tényleg nagyon sajnállak, ezek szerint már te is sokmindenen túl vagy .egy valami még eszembe jutott,vannak nyákoldó
nemtudommik, amik elfolyósítják bár bocs', de a trutyit
és és nem darabokban szakad fel, hanem úgy lenyeled, hogy észre sem veszed. gyerekeknek is adnak ilyent.a homeopátiás dokid biztosan tud ilyet írni.
a refluxra visszatérve, én egy éve a Rapyprexet szedem,
és úgy tűnik, hogy bevált. kopp-kopp.
mielőbbi javulást kívánok Neked!
Sziasztok!
Bocsi, hogy belekérdezek, csak érdekel a dolog. Édesapám is refluxos, és attól tartok én is az leszek. Olyan érzésem van, mintha gombóc lenne a torkomban, néha konkrétan olyan, mintha valaki fojtogatna (főleg a nyakam alsó részén, egészen a kulcscsontom közelében), illetve ég a gyomrom és mostanában büfögök is... Evés közben nem érzem, de előtte, utána is. Szerintetek is lehet reflux? Az orvosom mondott már mindent (torokgyulladás, afta a torkomban), csak épp semmitől nem lett jobb... Milyen vizsgálatra kéne elmennem? Beutaló gondolom mindenhova kell...
Előre is köszönöm :)
23L
teljesen ilyenek a reflux tünetei. kérj beutalót a gasztroenteorológiára.
sajnos már népbetegségnek számít és egyre több fiatal is szenved tőle.
menj orvoshoz, és jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!