Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A refluxtól lehet hogy slejm...

A refluxtól lehet hogy slejm (váladék) jön fel a torokból?

Figyelt kérdés
Elmentem vizsgálatra, pozitív lett refluxra aztán szedtem pár hétig gyógyszert, de nem múlt el a tünet. Lehet hogy valami más okozza?
2011. máj. 18. 11:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

én nekem olyan mintha az orromból jönne néha nemtom, ja reggel sárgás zöldes is... Controlocot szedek én is, csak annyi h nem éget a sav.... Ha elmúlik vmitől létszi írj, v ha nekem múlik el én szólok. budbeer@freemail.hu

jobbulást

2011. szept. 12. 14:28
 22/37 A kérdező kommentje:

Engem most neurológiára küldtek el, meg csinálnak még egy laborvizsgálatot, de lehet hogy vissza kell mennem a fül-orr gégészetre is.

Kicsit már belefáradtam az egészbe, több százezer forintot dobtunk ki és a rengeteg időről nem is beszélve, az állapotom meg csak rosszabbodott és szinte minden orvos mást mondott:(

2011. szept. 12. 21:35
 23/37 anonim ***** válasza:
nehéz nyelésed van? Engem az zavar főleg. Gondolom a szar trutyitól.
2011. szept. 13. 13:42
 24/37 A kérdező kommentje:

igen, meg a sok krákogás/köpködés, napközbe is feljön de akkor nem olyan sok, fekvő állapotba vagyok nagyon rosszul

veled is ez van?

2011. szept. 13. 17:35
 25/37 anonim ***** válasza:
kb
2011. szept. 13. 19:23
 26/37 anonim válasza:

Te jó ég én ugyanezekkel a tünetekkel szenvedek.Volt gyomor,vastagbél tükrözés.Gyomortükrözésen Refluxot mondtak,Vastagbél tükrözésen enyhe gyullasdást.Nahh,aztán ott tartunk,h Emozul-t írtak a refluxra,Xalazint a bélgyulladásra.Az emozult nem bírtam,pantoprazolra cseréltem.A Xalazint szedem ,de nem tudom minek.Semmi nem használ.Salvust iszom.Fül orr gélgén is voltam minden nega enyhe orrpolip ami nem a garatot zárja,sem a levegő útját tehát nem attol van a slejm.A tüdőosztályon is minden nega.Mégis minden nap ömlik a slejm,fáj a gyomrom,sőtt a bal borda alatt kegyetlenül.Néha az egész hasfalam.Éjjel a legrosszabb akkor marhán fáj.Nappal még csak elvagyok.Totál tanácstalan vagyok.A dokik ide-oda dobálnak idegileg és anyagilag is rámegyek már.Nem tudom kt tegyek.Ráadásul mostanában estére a vérnyomásom is fel megy.talán idegtől,mert eddig még frontin levitte.Ilyen 156/111 szokott lenni.Mindíg alacsony amúgy.Labor eredményem ma lett kész vashiányt mutat és a cukor kicsit magasabb 7,6.szeretném megosztani a tapasztalatokat.Írjunk egymásnak hátha van segítség.35 éves nő vagyok.

balazsep@gyor.net

Várom leveled.

Andi

2011. nov. 15. 17:43
 27/37 A kérdező kommentje:

Hát jó rég írtam már ide, jó sok minden történt azóta. 3fajta refluxos gyógyszert szedtem aztán elküldtek neurológiára, onnan pszichológiára-.-

de én fogtam magam és elmentem egy harmadik fül-orr gégészhez, aki egyébként teljesen másképp vett váladékot mint az előző 2állami, és streptococcus mellett stefilacoccust is észrevett, arra felírt egy orrcseppet és egy gyenge gyógyszert azt szedtem 1hétig, jobban lettem, aztán utána jött a nagy szmog és megint rosszul lettem, megint váladékot vett orrból,torokból és most egy kettős kombó gyógyszert ad egy erősebb orrsprével, ami nyálkahártya gyulladást is csökkenti, és már 2napja jobban vagyok pedig még van 3napig szednem kell

magánklinikára mentem és ezerszer jobban megérte, nem kellett órákat várnom, kedvesek voltak, végre felnőttként kezeltek, nem mint egy hülyegyereket, aki beképzeli magának a bajait(1hónap múlva leszek 18).

másfél év után végre úgy tűnik, hogy elmúlik a panasz

2011. nov. 21. 18:56
 28/37 A kérdező kommentje:
Az első doki azt mondta, hogy akut arcüreggyulladásom van, aztán amikor nem múlt el, azt mondta, h azért váladékozom mert egészségtelen az életmódom, a vérképen egyedül a koleszterin volt 1%al magasabb a határértéknél, de amúgy se alkohol se cigi, se gyorskaja heti 3edzés. Ha nem tudják mi bajod kitalálnak valami hülyeséget(pl hogy valami lelke dolog) vagy adnak placebót.
2011. nov. 21. 19:07
 29/37 anonim válasza:
Hát igen.Mindent ráfognak az idegre.Én is voltam gégésznél.írt orrsprayt,Nasonex a neve.A trutyira nem használ az biztos.Aztán visszamentem mostmár privát a gasztrora.Ugyanaz a doki pénzért már kb de csak kb tudja mi bajom.Azt mondta anyagcsere zavart.Arra írt domperidon -ep-t meg Normix tablettát.Azt mondta egy hónapot ad a gyogyszernek.Hát most 3 napja szedem a slem talán muloban,de sav még mindíg feljön.Én már azt se tudom mit csináljak.Mert fekvő helyzetben még mindíg fáj az egész hasam.legjobban a bal borda alatt.Szerintem csak kisérleti nyúl vagyok.Írd meg jobban vagy-e,mert ,ahogy olvastalak nagyon hasonlok a tüneteid,mint az enyém.
2011. nov. 24. 10:36
 30/37 A kérdező kommentje:
jobban vagyok, nagyon kevés váladék jön már ki reggelente, viszont a gyógyszerektől hasmenésem van és kapar a torkom felkelés után
2011. nov. 24. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!