A refluxtól lehet hogy slejm (váladék) jön fel a torokból?
Köszönöm szépen, kérek akkor beutalót :S
Nektek is minden jót! :)
16:09-re válaszolva
Az a rapyprex vény nélkül kapható? Mert ugye a homeopátiás orvosok nem írhatnak fel gyógyszernek minősülő készítményt?
szia! nem , nem kapható vény nélkül, a házidoki felírja.
Ő hívta fel a figyelmemet, hogy ez a Pariettel azonos hatóanyagú, de sokkal olcsóbb.napi egy kell belőle, és 1600 körül van a 28 szem.
jelen pillanatban a csúcsgyógyszer a Pariet, de közel 5000 ft.
a gasztrosok előszerettel írják fel, mert, hát a gyógyszergyártóknak ez érdeke sajnos.ezzel kapcsolatban vannak gyanúim, de nem írom le...
üdv.
Ne ijesztgessük szegény lányt a tükrözéssel kapcsolatban.
én mindig kapok lidocain sprét a torkomba, fájdalom nincs, de öklendezés valóban van.a gyomor tiltakozik a betolakodó cső ellen:)
én már 12 éve, minden évben túlesek rajta.szóval inkább
egy kellemetlenség, mint fájdalom.
sajnos véglegesen csak műtéttel lenne gyógyítható,de azt is kevés esetben javasolják.
marad az évenkénti kontroll és a gyógyszerek.
üdv.
Hát ne is ijesztgessetek :)
Hallottam már róla, hogy mivel jár, de - így, amíg még nem voltam - azt mondom, hogy inkább évente egyszer ez, mint az örökös gombócérzés és parázás :S
Aranyosak vagytok egyébként, tényleg köszönöm mindenkinek, és bocs, hogy közbevágtam a beszélgetésetekben :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!