Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem vagyok éhes?

Miért nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés

Nem vagyok éhes. Korán kelek, iskolába viszek egy-egy szendvicset, amiket ímmel-ámmal megeszek, de azt se kívánom igazán (rettenetesen unom). Kevés dolgot ettem meg mindig is, anyukám sosem tudja, hogy mit főzzön, mert a menü két-három dologból áll, én se várom el, hogy állandóan ugráljon. Sokszor nincs itthon, ilyenkor rendelünk, én ugyanazt a 2-3 dolgot, mert nem tudok jobbat kitalálni. De valahogy nem kívánok igazán soha semmit. Inkább csak kötelességből eszem, meg azért, mert tudom, hogy kell, de akkor se sokat. Életkedvem se nagyon van egy ideje... Az a baj, hogy a koromhoz képest amúgy is alulfejlett vagyok, úgysem tudom soha behozni az átlagot, egyre inkább sz*rok bele az életbe...

Mit csináljak?

2011. ápr. 8. 20:15
 1/5 anonim válasza:

Én dettó így vagyok ezzel, szinte csak annyit eszem, amennyi elég a szervezetemnek.

Próbáltam étvágyfokozókat, vitaminokat, de nem segített, éhesnek éhes voltam, de nem híztam tőle, viszont egész nap hullafáradt voltam - mellékhatás.

Én beletörődtem és maradt minden a régibe, szerintem csak ilyen típusok vagyunk, de elmehetsz a kezelőorvosodhoz is, hogy neki mi a véleménye.

2011. ápr. 8. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ha ennél rendesen nem lennél alulfejlett...dokihoz menj el, vérvétel, labor ilyenek...;)
2011. ápr. 8. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
esetleg nem bánt téged valami? valami olyan, ami nyomaszt és rossz?
2011. ápr. 8. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Találj egy életcélt. Én is ilyen voltam. Én is depi voltam állandóan, nem érdekelt semmi sem. Aztán pedig rátaláltam valamire ami visszarángatott a szakadék széléről: az írás. Mai napig írom a kis sztorimat. Megteremtettem magamnak egy szebb, élménydúsabb világot, és már a valóéletet is szebbnek látom.
2011. ápr. 8. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:

20:25-ösnek:

Voltam, de állítólag tök normálisak az értékeim. Egyedül vashiányom van. Egyébként a vérvétel is egy kész katasztrófa volt, mert nem ettem előtte és lement a vércukrom...

"esetleg nem bánt téged valami? valami olyan, ami nyomaszt és rossz?"

De igen, de az elég összetett és hosszan tartó dolog.

EGyébként mindig mindenhol én voltam a legkisebb, van, aki szerint alultáplált vagyok... én nem hízni akarok, csak normális közérzetet.

2011. ápr. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!