Azért vagyok örökké éhes mert nem eszem magam tele? Alig megy le pár falat a torkomon, de viszont fél óránként érzem hogy éhes vagyok!
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 16:45
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy valóban mennyit eszel, hàny éves vagy. Milyen a közérzeted? Szóval ha direkt nem eszel és azért vagy éhes, akkor nehogy tönkretedd az egészségedet, ha pedig nem direkt nem àrtana orvoshoz menned.
2/5 A kérdező kommentje:
20/L
Pár napja stresszes vagyok,és szerintem azért nem tudok normálisan enni!Nem direkt!Akkor azért vagyok egyfolytában éhes? :-S
2011. szept. 17. 17:04
3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap 3x ettem nagyon keveset!
És ma is kb 2x-3x...
2011. szept. 17. 17:05
4/5 anonim válasza:
Amit eszel biztosan nagyon kevés a szervezetednek és az sem mindegy, hogy mit eszel. Igen azért vagy éhes, mert keveset eszel. A sresszt meg próbàld meg leveztni valamilyen sporttal, zenével, vagy ami igazàn leköti a figyelmedet.
Viszont tényleg kellen tudni, hogy hàny éves vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
20/L
Oda írtam!
2011. szept. 19. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!