Leesett a lázmérőm a polcról, de a dobozában, és nem tört el, viszont azóta összevissza mér, mit csináljak vele? :S
bocsi de a digitális miért pontatlan??
17/L
Igen, nő vagyok, ráadásul környezetmérnök, úgyhogy mindenki nyugodjon meg, tisztában vagyok a higany veszélyességével, illetve, hogy szükség esetén mivel lehet közömbösíteni (kénpor, kén tartalmú hintőpor). A gyengébbek kedvéért újra hangsúlyoznám: az enyém NEM TÖRT EL...
Annyit megpróbálok, hogy alulról óvatosan meleg vizes zsebkendőbe csavarom, a másik végét pedig hűtöm, hátha az alulról táguló rész a felülről összehúzódó résszel még tud egyesülni.
Kedves utolsó: Van digitális lázmérőm, de pontatlan, 10 mérésből 8-szor teljesen más értéket mutat, főleg akkor, ha merül az elem benne.
Az alkoholos lázmérőről még nem hallottam eddig, de biztos,hogy fogok venni egyet, köszönöm a segítséget!
Kedves utolsó!
Ha eltörik,Isten ments, hogy elkezdd összeszedni a kis golyókat!! Se kézzel, se zsebkendővel,semmivel! A higany gőze is mérgező és a bőrrel érintkezve is mérgező! Kénport, vagy kén tartalmú sebhintőport kell a golyókra szórni, és csak utána szabad összeseperni egy lapátra.Törtem már el sajnos higanyos lázmérőt, de így, mint most, még sosem jártam. Úgy sajnálom, ez volt nekünk is az utolsó higanyos lázmérőnk:(
normálisan írtam szerintem,te is tehetnél igy!
azt megértem ha merül benne az elem akkor pontatlan de teljesen új elemmel miért pontatlan azt nem értem még mindig!
17/L
ez fura,nem is gondoltam volna ez elött!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!