Leesett a lázmérőm a polcról, de a dobozában, és nem
tört el, viszont azóta összevissza mér, mit csináljak
vele? :S
Figyelt kérdés
Reggel véletlenül leesett a komódomról, higanyos lázmérőről van szó, eddig semmi baja nem volt."Külsérelmi nyom" most sincs rajta, de láthatóan "megszakadt" benne a higanyoszlop, két külön részre, és azóta pillanatok alatt felszalad 39-ig, és ahogy szobahőmérsékletre kerül,azonnal elkezd lefelé kúszni a higanyszál,de nagyon gyorsan és pár másodperc alatt lemegy 36 alá.Próbáltam lerázni, hátha "összeáll újra" a dolog,de nem sikerült:S Járt már valaki hasonlóan lázmérővel?? Szerintetek mit csináljak vele? Nem akarom kidobni,mert már sehol nem lehet kapni, a digitálisak pedig egy kalap ****-t sem érnek:(
De most ezt tényleg kiírod ide?????????? Ennyire unatkozol????? Dobd ki és vegyél ujjat. Meg ennyi ésszel remélem már nyeltél le belölle egy kis higanyt is. Miért kel ilyen kérdéssel terhelni a szervert?
2011. ápr. 7. 11:55
2/27 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit kezdeni. JAVÍTHATATLAN.
Én meg vagyok elégedve a digitálissal is de ha neked az nem jön be vegyél alkoholosat.
2011. ápr. 7. 11:59
3/27 anonim válasza:
Először válaszoló, segítőkész emberkének: a "belőle" az egy L.
A kérdezőnek: ez veszélyes hulladéknak számít menj el patikába, szerintem visszaveszik, ne a szemétbe dobd. És hát, szerezz egy újat, tuti, hogy lehet kapni még ilyet is, a digitális valóban elég pontatlan.
2011. ápr. 7. 12:00
4/27 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni higanyos lázmérőt is, egy ezres körül van, úgyhogy dobd ki nyugodtan.
2011. ápr. 7. 12:01
5/27 A kérdező kommentje:
1.:Ezt az oldalt erre a célra találták ki...Láttam én itt már ezerszer hülyébb kérdéseket, sőt,előszeretettel küldöm őket a F**kyeah GYIK-re...
2.:Nem a számban mérem a lázamat...
3.:Mivel leírtam, hogy a higanyos lázmérőt KIVONTÁK A FORGALOMBÓL, ergo, NEM LEHET KAPNI SEHOL, így ha van rá mód, hogy valamit kezdjek az enyémmel, inkább megpróbálnám...
4.:Szerinted egy teljesen sértetlen lázmérőből hogy szivárog ki a higany??Átszublimál az üvegen? (nem repedt meg, nem tört el)??
4.:Ha zavar a kérdés,minek olvasod el és legfőképp miért válaszolsz???Hagyd a dolgot inkább az ép eszű emberekre...
Kösz
2011. ápr. 7. 12:01
6/27 A kérdező kommentje:
Az előző az első válaszadónak szólt...
A többieknek köszönöm.
2011. ápr. 7. 12:02
7/27 anonim válasza:
nem lehet megjavítani, úgyhogy barátkozz meg a digitális lázmérővel
2011. ápr. 7. 12:06
8/27 anonim válasza:
Az írásból úgy látom hogy ön hölgy. Mit gondol ha egy higanyos dolog eltörik azzal mit tehet egy ember. Csak kuka. Ne m javítható.
2011. ápr. 7. 12:06
9/27 anonim válasza:
Elromlott, de légyszíves ne dobd a kukába, mert a higany sok köbméter földet elszennyez. Vidd el a patikába, és add le ott.
2011. ápr. 7. 12:10
10/27 anonim válasza:
Megpróbálhatod felmelegíteni, hogy teljesen kitáguljon a higany, betöltse az egész csövet. Ha újra összeáll, akkor talán jó lesz. De ne nagyon reménykedj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!