S. O. S.! Vaslaki seígtsen, adjon tanácsot a panaszaimra. Mitől lehet véres a kakim? 20/f
Kb három hónapja vettem észre hogy nagyon görcsöl a hasam alol és felül is néha. Aztán szinte hetente volt hasmenésem, elég vizes jellegű volt. Ezután kb 2 hete a azt vettem észre hogy az alsóneműim mindig piszkosak voltak. A fenekemből ömlött ki valamilyen sárga trutyi. Még mindig folyik. Már lassan pelenkázni kell magam:P. Ezenkívül néha nemtudom tartani a kakit. De a legrosszabb amikor béres a kakim. A wc papír is csurom vér szokott lenni amikor kitörlöm a fenekem. Ezeken kívül még a zavaróbb panaszom az erős viszketés. Szinte állandó jelleggel viszket a végbelem felé., Mindig vakarom és egyre rosszabb. Mit tegyek? Nem megyek orvoshoz, nem akarom h. a seggembe turkáljon :PŰ:Pű
Előre is kösszíí
Aranyér. Nekem pl 2hónapig kb szorulásom volt, utánna aranyér, van ilyen aranyér elleni kenőcs, bemész a gyógyszertárba,kérsz,és ennyi az egész.
A sárga valami is erre utal,meg a véres székelt is!
utolsó! Melyik aranyér kenőcs márkát javaslod? Kipróbálom hátha ez a baj :P
Végülis semmit nem vezstíhetek
Ha tegnap jelentkeztek volna a tünetek, azt mondanám kend be Reparonnal, vagy Hemoriddal. Aztán lesz , ami lesz.
De három hónap és gyakorlatilag kísérletet sem tettél arra, hogy kezeld valamivel, és egyre durvább. Szerintem menj el legalább a körzetihez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!