Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomortükrözéses kérdésem...

Gyomortükrözéses kérdésem lehetne?

Figyelt kérdés
Az érdekelne ,hogy Lidocainos érzéstelenítés alatt is érzem ahogyan letolják a csövet ?
2011. jan. 20. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy a csudában éreznéd?
2011. jan. 20. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem,de r*hadt egy érzés lesz.
2011. jan. 20. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen, azért érzed, a Lidocain elsősorban az öklendezési reflexet tompítja el, de nem tesz érzéketlenné teljesen. Bár a franc se tudja, mert nekem már 10 éve volt, de nem volt kellemes annyira emlékszem.

Amikor pedig visszatér az érzés a vizsgálat után egy darabig fájdalmas lehet a nyelés.

2011. jan. 20. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérj mellé egy nyugtató injekciót, az egész jól ellazít. Nem fáj, de kellemetlen, mert öklendezni fogsz. Viszont max 15 perc, annyit ki lehet bírni.
2011. jan. 20. 20:26
 5/13 anonim ***** válasza:
15perc?Nekem a vastagbél-gyomortükrözés volt 15perc altatással együtt.A gyomor mindössze 3perc!
2011. jan. 20. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Gyorom tükör 3 perc ha jol viselkedsz.A lidokain miatt nem fáj,csak érzed h ott a cső bent.Szóval érzed h letolják,de nem fájdalmat.Ha nem hisztizel hamar megvan,ki lehet birni.
2011. jan. 20. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:
érzésről nincs tapasztalatom, csak gyakszin pár gyomortükrözést végig néztem. 2-3 perc valóban, még ha mintát vesznek akkor is. biztos kellemetlen érzés, de senki sem nézett ki utána durván.
2011. jan. 20. 22:03
 8/13 A kérdező kommentje:
DE mitől érezhetem a csövet ,amikor pl. egy foghúzásnál is tökéletesen érzéstelenít ?
2011. jan. 21. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
A lido csak a torkot érzésteleniti. A többit mindent érezni. Ezért én kértem "szurit", és csak arra emlékszem, semmi másra. A pihenőben találtam magam, és kész volt az egész.
2011. jan. 21. 17:19
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Attol h kérsz szurit egy fogorvosnél még érzed h matatnak a szádba.Szóval ittis attol h elérzéstelenitik még érzed h valami van a torkodba csak nem fájdalommal.
2011. jan. 21. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!