Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyit aludjak hogy kipihent...

Mennyit aludjak hogy kipihent legyek? 18/F

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
éjfél előtt kéne lefeküdni és olyan 6-8 órát.
2011. jan. 9. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
azthiszem általában 9kor fekszek és 5:30kor kelek, de valahogy nem elég, még arra is gyanakszom hogy azmiatt van, hogy mikor felkelek, sötétség fogad és így az agyam még nemannyira akar kikelni az ágyból... vagy nemtudom :/
2011. jan. 9. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
házidoki - labor/ vérvétel - aztán az eredmény birtokában megmondja az orvosod, hogy vas-, magnézium vagy egyéb nyomelemhiányod van-e ;)
2011. jan. 9. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet akár súlyos arthritis, vagy hypothyreoizis.
2011. jan. 9. 21:25
 5/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy min. 6 órát. De a kommenteddel kapcsolatban én is olyan vagyok, mint Te: a napfény jobban ébren tart. "Éjszakai bagolyként" pl. ha hajnali 4-kor fekszek le, ébresztő óra nélkül automatikusan kb. reggel 9-kor fel is kelek, és még fáradtnak sem érzem magam. Viszont tavaly ősszel a házidokim megjegyezte, hogy a vérem vastartalma közel van az alsó határhoz. Hát, nem tudom, mennyi köze van hozzá.
2011. jan. 16. 01:57
 6/6 anonim válasza:

Ne legyünk hipochonderek.. :) Reggel mindenki álmos szerintem, lefeküdhetek kb akármikor ugyanaz az eredmény.

Koránkelők figyelmébe ajánlom az alábbi terméket: [link]

Vagy írd be a googleba: helikopter ébresztőóra. :)

2011. jan. 16. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!