Szoktál magadban beszélni? Ha igen mennyit?
"5 perce magamban beszélek és röhögök is"
ez de durva ... :D
Én dúdolgatni vagy énekelni szoktam.
Én szinte naponta beszélek magamban.Komplett párbeszédeket....,de komolyan!!:)
Nem vagyok lökött,csak előre szoktam gondolkodni,hogy egy-egy párbeszéd ismerőssel/rokonnal stb..hogyan alakul majd ha beszélünk....
35/N
Ha ideges vagyok, magamban is káromkodok, szóval, mondom a magamét, nem érdekel, hogy nincs hallgató közönség(mondjuk, jobb is, hogy nincs)...az időtartam változó, de sokáig bírom.
Meg néha , nagy ritkán, előfordul hogy hangosan gondolkozom, pár szó erejéig.Röhögni is szoktam néha egyedül is, ha valami vicceset olvasok, vagy eszembe jut valami vicces dolog.
Utcán persze nem csinálok ilyeneket, azért az már beteges.
Persze,szoktam!Ha még magammal se állnék szóba,akkor mással hogy?:)
Sokszor van,hogy jövök hazafele,ülök a buszon,hulla fáradtan,és ha nem találkozom egy ismerősömmel se akivel tudnék beszélgetni,akkor magammal vitatom meg az aznap történteket:)Persze nem hangosan.De sokszor van olyan is,hogy magamban lebonyolítok egy párbeszédet,hogy mit mondanék másnak,és ő mit mondana nekem,vagy este lefekvés után is szoktam.Ha egyedül vagyok,akkor néha hangosan is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!