1 nap alatt tudok valamilyen orvostól vizsgadrukk ellen felíratni valamit?
Nem ilyen Xanax meg hasonló kábító cuccokra gondolok hanem ami a testem lazítja úgy hogy ne remegjen a hangom, kezem, stb (nem értek hozzá, mintha Propanolol meg hasonló dolgok erre hasznosak talán?). Nem pánikolok, lélekben nyugodt vagyok, de a testem szóbelin mindig totál stresszben van, nem tudok magabiztosan viselkedni, hiába tudom az anyagot :(
Valerian, citromfűtea stb gyógynövényes dolgok, teák sajnos olyanok mintha be sem vettem volna.
Naponta többször relaxálok és elképzelem hogy nyugalomban lezavarom a szóbelit, de már most érzem hogy elkezdett emelkedni az adrenalin szintem, 8 nappal vizsga előtt.
Aligha. Hacsak nem valami kontar orvoshoz mesz. A masik el akar majd veled beszelgetni, tippeket adni, hogy hogy eld at a vizsgat, gyogyszer nelkul stb. Allando orvoshoz kell menned, idegen nem fog neked semmit felirni. Gyogyszert mar ket hettel el kell kezdeni szedni, hogy hasson is valamit. Egyaltalan hasznosak e, segitnek e valamiben, vagy bevehetsz egy cukorkat is.
Meg az eletben nagyon sok drukkos dolog fog tortenni, majd mindenre be akarsz szedni valamit. Tapasztalattal majd nem fogsz es a hangod remegni.
Első: köszönöm az általános jó tanácsot. Hiszem hogy nem kell sok év és én is igyekszek másokat lebeszélni a gyógyszerekről :) De addig is kutatási eredmények alapján döntve beveszem azt, ami a jelek szerint jó befektetés a hosszú és rövidtávú hatások mérlegelése szerint...
Második: érdekes ez a golyó amit írsz, köszönöm a tippet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!