Csak engem visel meg ennyire az állandó sötétség?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mas is utalja hogy allandoan sotet van? Ma reggel 7kor is sotet volt még. Gyerekkent felse tunt de mar par eve nagyon nehezen viselem hogy mar 4 orakor korom sotet van egeszen vagy reggel 7ig. Mikortol lesz ujra vilagos? Mas is utalja?dec. 30. 16:35
1/10 anonim válasza:
mikortól? te írtad, reggel 7-től...
engem spec nem zavar
2/10 anonim válasza:
Napkelte-napnyugta naptár Budapestre
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó. Én szeretek bent is. Sőt, az idegesítene kifejezetten, ha egész évben 30 fok lenne, meg hajnaltól estig világos.
4/10 anonim válasza:
Én a nyarat utálom, mikor még este 8-kor is rohad le rólam minden és süt a nap.
5/10 anonim válasza:
Én imádom! Bár csak így lenne sokáig, még nyáron is!
6/10 A kérdező kommentje:
Hat vagy lehet azt rontom el hogy koran lefekszek aludni es hajnal 5 tol fent vagyok
tegnapelőtt 05:36
7/10 anonim válasza:
Viszont így az esti sötétségből tapasztalsz meg kevesebbet, mert 19 és 20 között fekszel.
8/10 anonim válasza:
Milyen állandó sötétség?
Nagyjából fél nyolcig van reggel sötét, aztán már világos :D
9/10 anonim válasza:
Én se szeretem ezt az állandó félhomályt. Olvasni sincs így kedvem.
10/10 anonim válasza:
A sötétséghez hozzájárul a borús, ködös idő, amiből nem esik se hó, se eső. Csak a borongás van, meg némi zúzmara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!