Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudom magam úgy...

Bmasdmfadms kérdése:

Miért nem tudom magam úgy érezni mint régen?

Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam a bőrömben. Kb tavaly nyár óta van az bennem hogy? Meg kell felelnem az embereknek és nem tudom önmagamat adni s? enkinek sem szinte nem írom le az őszinte gondolataimat mert azok annyira sötétek hogyha azt írnám egy barátom se lenne mert amilyen ürességet érzek magamban azáltal senkivel sem tudnék beszélni és senkinek se lennék kiváncsi teljesen magamba fordultam már félek a saját családommal leülni és beszélgetni mert egyszerüen egy olyan nagy üresség és magány van bennem hogy nem tudok megszólalni. Suliba 12 éves koromóta nem járok szorongásos zavarok miatt 14 évesen elkezdtem antidepresszánst szedni és akkor jó volt minden körbelül 1 évig de a szorongások már elmultak. Kb 1 éve fordulok úgymond magamba. Természetesen probálok beszélni másnak ezekről de akkor sem jobb. nincs bennem meg az a belső béke mint régen. és ezáltal nem is tudom elfogadni azt hogy ilyen vagyok most amilyen. Probálok belőle kijönni fejleszteni magamat és a gondolataim ura lenni de az az érzés mikor egyedül vagyok és eluralnak a? gondolataim akkor teljesen idegennek érzem magam a világtól. Egésznap csak magamba vagyok fordulva és azon gondolkodom hogy mi lehet az ok amiért ilyen üresnek érzem magam. Nem vagyok depressziós szerintem? (áprilisában nyitottam egy youtube csatornát ahol elértem 8 ezer feliratkozót az embereknek mindig azt mutattam hogy jól vagyok és nem azt mondtam sokszor amit gondoltam hogy jó videókat csináljak talán ez lehet az egyik oka..)

#depresszió magány sötétség
2018. jan. 9. 02:58
 1/1 anonim válasza:

Ismerős az érzés, hidd el elég kudarc ért és elgondolkodok ilyenkor hogy miért is élek egyáltalán hogy mi a gond velem hogy sose sikerül semmi, és mindig rájövök keményebben kellene próbálkoznom. Én hiába mondtam anyáéknak hogy jobb lenne ha meghalnék csak annyit mondtak hogy ne viccelődj már igazából le se szarták mi van velem. És igazuk van ezek az én problémáim :D elkezdtem gondolkodni miért érzek így és próbáltam megváltoztatni. Igyekszem de nekem is vannak sötét óráim, de szerintem minden embernek aki magányos vagy nem érzi jól magát, meg kell találni azt ami boldoggá tett. Én például elkezdtem nyitottabb lenni az emberek felé, találkozgatni, tornázni. De ha érdekel a téma kezdj el olvasni pszichológiai könyveket.

[link]

2018. jan. 9. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!