Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi történhetett a szívemmel?

Mi történhetett a szívemmel?

Figyelt kérdés

Munka közben, -egyszerű ülő munka- egyszer csak erősen, hevesen elkezdett dobogni a szívem, és közben a nyakamon éreztem egyfajta szorító érzést.

Ezalatt elsötétedett előttem minden, de csak egy pillanatra , aztán visszatért a látásom. A heves szívdobogás kb. 30 másodpercig tartott, de még utána néhány percig kellett várnom, hogy jobban legyek.

Mi okozhatja ezeket a tüneteket? Minek nevezzük ezt a tünetegyüttest? Nincs semmilyen szívbetegségem.

2023. nov. 12. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pánikroham, lehet stressz, lehet ér rendellenesség, akármi. Nekem is van néha ilyen, aztán utána hetekig semmi, mondjuk nálam nem sötétül el a világ, de felmegy a pulzusom 110-re és mindez báta-blokkolóval.
2023. nov. 12. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon felment vagy épp leesett a vérnyomásod.
2023. nov. 12. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Enyhe esetben átmeneti vegetatív instabilitás, szimpatikus idegrendszeri túlzott aktiválódás. Okát nem tudni, lehet akár időváltozás, kimerültség, bármi.

Rossz esetben kezdődő PSVT, kamrafibrilláció alattomos megjelenése. Ha ismétlődik elmennék mindenképp egy 24 órás holtert feltetetni és egy szív ultrahangot nézetni.

2023. nov. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!