Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez hogy történhet meg?

Ez hogy történhet meg?

Figyelt kérdés

Szerintetek az miért van hogy 16-20 évesen valaki strokeot vagy infarktust kap? Pl ha nem cigizik nem energiaitalozik stb…

Neha latok ilyen hírt…

Pl tesi ora kozben szivinfarktust kapott egy 16 eves fiu.

2023. ápr. 20. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Veleszületett betegség, pl vékonyak az ér falak, és terhelésre jön elő. A focistáknak is ilyen, amikor 25-30 évesen felbukik a pályán, és halott. Pedig őket rendszeresen vizsgálják, csak nem mindent tudnak kimutatni.

Veleszületetten volt vmi baj az egyik vesémmel, de 17 éves koromig nem is tudtunk róla. Akkor hirtelen többet ittam a kelleténél (nem alkoholt), és felmondta a szolgálatot.

2023. ápr. 20. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Fhu az durva. Akkor nekem is 26 évesen hiába van kivizsgálva a szívem meg labor stb.. lehet vékonyak az érfalaim? Én szoktam futni.
2023. ápr. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!