Mitől állhat meg a szív?
Figyelt kérdés
Néha alig érzem, hogy dobogna. Be lehet vonzani, hogy megálljon?dec. 11. 11:25
1/8 anonim válasza:
Nem olyan hülye az hogy csakúgy meg lehessen állítani! 😀
Előbb-utóbb viszont mindegyikből kifogy az üzemanyag és akkor akár véglegesen is leáll.
2/8 anonim válasza:
"Be lehet vonzani, hogy megálljon?"
Rossz kategória!
4/8 anonim válasza:
Magától is megáll egyszer. Addíg is érezzük jól magunkat ;)
5/8 anonim válasza:
Bevonzani nem igazán lehet. Persze van aki tesz érte.
Értékeljétek az életet ha már úgy sem számít semmi. Lépjetek ki, csináljatok váratlan dolgot. Érdekes ez az élet amúgy.
6/8 anonim válasza:
B+ olyan 💩 ez az élet. Na most na? ennyit tudunk. Ez minden ismeretünk... Kilátástannak tűnhet néha de lehet meghalunk azt senmit nem tudunk csináni. Csak egy tipp az egész.
7/8 anonim válasza:
Most amíg benne vagyunk igyekezzünk már. Én ezt érzem. kinek mi? sziasztok.
8/8 Senior Séf válasza:
Amíg messze van a halál, az ember vállvonogatva gondol rá. Amint közeledik, annál fontosabb az élet.
Emlékszem, a húszas éveimben a 2000-es évet céloztam meg. Gondoltam, akkor 41 leszek, vén fasz, untig elég az életből. Égettem is a gyertyát, ahány végét csak találtam. Most 65 éves vén fasz vagyok, és azon igyekszem, hogy még egy húszast rányomjak ezekből a szép évekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!