Panikbeteg vagyok! A sziv csak ugy hirtelen meg allhat?
Annak is vannak előzményei. Megmaradsz. És próbálj belenyugodni az életbe. Ne menekülj minden ostoba tévképzet mögé. Az élet szép. Figyelj, és ne fantáziálj.
nézd:
A szívrohamnak is előzményei vannak.Kar zsibbadás és szívszúrás.Max időseknél fordulhat elő nagyobb eséllyel szerintem.Fiataloknál ritka, hogy csak úgy rosszul legyen.Menj el egy orvoshoz vizsgáltasd ki magad, és a legjobban ő tud megnyugtatni.Ha látod, hogy ő mondja, hogy veled semmi baj akkor megnyugszol.De ne foglalkozz ilyen dolgokkal.Keress barátokat sétálj.Esetleg járj fel fórumokra beszélgetni.
Pl.:www.chat.hu
De mondom nyugodj le semmi értelme idegeskedned.
A pánikbetegségnek éppen az a lényege, hogy úgy érzed, mintha leállna. De közben esze ágában sincs leállni, csak ezt az érzetet generálja az agyad.
Nyugodj meg! Nem fog megállni a szived, még akkor se, ha felgyorsul a verése, kalapál, ilyesmi. Ezt csak te érzed, olyan, mintha hallucinálnál. Az is valósághűnek tűnik, de mégse az.
Nem lesz semmi baj, ne idegeld magad emiatt.
Én is pánikbeteg vagyok sajnos megint. 2008-ban kezeltek is vele,a gyógyszeres terápia sikeres volt,két évig szedtem antidepresszánst és szorngásoldót,majd sikerült önszántamból lassan leraknom. Sajnos decemberben ismét jöttek a tünetek,ami vezet nálam az a heves szivdobogás,megfulladás érzése,szédülés....
Megtanultam együtt élni a betegségemmel,ha jön a pánik,próbálom elhessegetni a gondolatot,hogy rosszul vagyok....akkor rossz ez,amikor sok ember közt leplezni nem tudom...akkor még rosszabbul vagyok...az ilyenkori helyes légzés megtanulása nagyon nagy segitség lehet...
a mai napig szednem kell a szorngásoldót,Frontin 0,25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!