Szivbetegség állhat a háttérben?
Ha túl sokat beszélek egy idő után rosszul érzem magam
Vérnyomásom jó 138/77/71 de én mégis egy érdekes rosszullétet érzek mintha nem kapnék levegőt
Előfordulhat hogy a túl sok beszéd miatt bedurran annyira szivem, hogy elnyom egy eret például és azért nem kapok levegőt vagy egyszerűen elfáradt a szivem a végkimerülésig?
edzés és futás után is a hullafáradtság tünetei látszanak rajtam beesett arc, szédülés, lefehéredés
Voltam EKG-n és vérvételen is közvetlenül rosszullét után nem találtak semmit azt mondták idegi alapon van de én nem hiszem
előfordulhat, hogy elfárad a sziv?
Nem a mindennapi fáradtságra gondolok hanem a véglegesre mintha leöregedne valaki
nemtudom túl sokat vagy inkább túl gyorsan beszélek és nem tudom, hogy ilyenkor a szivemről vagy a tüdömről vagyok rosszul
Egyébként pár órán belül elmúlik a dolog általában de nagyon rossz amikor beüt alig kapok levegőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!