Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elaludt nyakkal mit lehet...

Elaludt nyakkal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Már harmadik napja fáj, s akárhogy tekergetem, masszírozom, ropogtatom, lazítom, nem múlt még el, s kezd idegesíteni. Mi egyebet lehet ilyenkor tenni?
2010. nov. 6. 14:10
 1/5 Kriszti83 ***** válasza:
100%
Rozmaring krém+masszírozás. De a gyógymasszőr a legjobb.
2010. nov. 6. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fastum gél talán segíthet. De sok idő kell neki, hogy teljesen rendbejöjjön.
2010. nov. 6. 14:17
 3/5 anonim válasza:
100%
pihentetni illetve gyógykenőcs ,izomalazító één a perskindol nevű kenőcsöt szoktam használni edzéseken.nekem bevált
2010. nov. 6. 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! :)

A patikus azt mondta, hogy a Fastum már vényköteles, viszont adott egy olyat, hogy Ibutop gél. Mindjárt ki is próbálom s leírom milyen, hátha másnak is jól jön az infó mert fáááááj. XD

2010. nov. 6. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Egész jót tett a krém, plusz masszírozás. Első használat után hirtelen jó lett, de másnap reggelre megint irtóra fájt. Szóval lehet, hogy közvetlenül lefekvés előtt nem ajánlatos bekenni.

Most már kibírható, de még nem teljesen múlt el.

2010. nov. 9. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!