Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon megijedtem, mert munka...

Nagyon megijedtem, mert munka közben szószerint lángra kapott a pulóverem. Már másodszor fodult elő. Lehet hogy orvoshoz kellene fordulnom?

Figyelt kérdés

Itthonról dolgoztam laptopon, a szobámban. Semmi gyújtóforrás nem volt körülöttem. Hirtelen a semmitől elkezdett égni az ingem. Nagyon berezrltem és egyből kirohantam, majd a zuhany alá ugrottam, ami közvetlen a szoba mellett van.

Sokkot kaptam. A családban senki se érti hogy miért kaptam éghető anyag nélkül lángra. Úgy érzem az Isten szeret engem, mert nem sérültem meg. "Csupán" a névnapomra kapott ingem úszott el.

Nagyon nyomaszt, hogy már másodjára esett meg.

Egyszer a rokonokkal elmentünk horgászni egy közeli tóra. Ott a parton szintén bármi gyújtóforrés nélkül gyulladt ki a bőrkabátomnak az újja. Akkor egyből eloltottam azzal, hogy ösztönösen beugrottam a vízbe. Nem sérültem meg akkor sem. Igaz, 39 fokos lázam lett és kiesett 6 hét az iskolából.

Nagyon félünk, hogy baj lehet.

tegnap 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is félek, hogy nagy baj van. Fenn, a fejedben...
tegnap 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, soha ne menj messzebb két méternél nagyobb vízforrástól!
tegnap 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább tűzoltóhoz.
tegnap 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!