Nagyon megijedtem, mert munka közben szószerint lángra kapott a pulóverem. Már másodszor fodult elő. Lehet hogy orvoshoz kellene fordulnom?
Itthonról dolgoztam laptopon, a szobámban. Semmi gyújtóforrás nem volt körülöttem. Hirtelen a semmitől elkezdett égni az ingem. Nagyon berezrltem és egyből kirohantam, majd a zuhany alá ugrottam, ami közvetlen a szoba mellett van.
Sokkot kaptam. A családban senki se érti hogy miért kaptam éghető anyag nélkül lángra. Úgy érzem az Isten szeret engem, mert nem sérültem meg. "Csupán" a névnapomra kapott ingem úszott el.
Nagyon nyomaszt, hogy már másodjára esett meg.
Egyszer a rokonokkal elmentünk horgászni egy közeli tóra. Ott a parton szintén bármi gyújtóforrés nélkül gyulladt ki a bőrkabátomnak az újja. Akkor egyből eloltottam azzal, hogy ösztönösen beugrottam a vízbe. Nem sérültem meg akkor sem. Igaz, 39 fokos lázam lett és kiesett 6 hét az iskolából.
Nagyon félünk, hogy baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!