Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ki az, akit már nagyon megvise...

Ki az, akit már nagyon megvisel a kánikula és rosszul érzi magát ? Én már nagyon kivagyok , nem tudok aludni és nehezemre esik a munka. Mindenem fáj.

Figyelt kérdés

aug. 27. 15:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Sokan vannak vele így, mert a zsírpárnák melegítenek.

Addig kell fogyni, amíg kockás nem lesz a has, akkor a hőháztartás is jobb lesz.

A légkondicionált helységeket kerülni kell, mert átverik a szervezetet, nem tud beállni a valós hőmérsékletre.

Segít továbbá a forró italok fogyasztása, mert segít a szervezetnek, hogy alkalmazkodjon a meleghez. Ahogy télen a hideg tenyér hóval dörzsölése.

aug. 27. 15:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

1

Ennyi hülyeséget magadtól találtál ki? 45 kiló vagyok és szakad rólam a víz. Meleg italtól rosszul lehet az ember, tapasztaltam. Kockás has...jesszusom.

aug. 27. 16:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Csont soványan is lehet kerekded a has, lásd éhezők.
aug. 27. 18:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

1

Akkor egyél forró gulyáslevest egy 35 fokos étteremben, aztán meglátjuk meleged lesz-e.

Pont, hogy minél többet kell klímás helységben lenni 25 fokban, nem 35-ben túráztatni nonstop a szervezetet.

aug. 27. 19:48
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Tudsz Budapesten 35 fokos éttermet, ahol van jó gulyásleves? Szívesen mennék oda.

Egész nyáron non-stop 30 fokban ültem, nem kellemes, de nem is halok meg, ha ki kell menni az utcára. Víz sosincs nálam a hőségriadók ellenére.

aug. 27. 20:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sose voltam rajongója a kánikulás hónapoknak, szenvedés vagy börtön. Azért börtön mert nem tudsz semmi normális kültéri programot csinálni, ha meg már becsavarodsz, és csak azért is elmész fizikai megterheléssel járó dolgot végezni, akkor szenvedni fogsz, mint a kutya.

Ezek után ma délután volt szerencsém egy elromlott klímájú buszban jönni haza, aminek az ablakait nem lehetett kinyitni, és vagy 50 percet araszolt az úton. Jó erőben lévő, jó egészségnek örvendő ember vagyok, úgy vélem, jobban is bírom a meleget az átlagnál, de azt hittem, belepusztulok. K_rvára elegem van már, és szeptember első hetére is be vannak írva a 37 fokok...

Azt gondolom, régen arra adták ki a szabadságot / iskolaszünetet, hogy az emberek feltöltődjenek, élvezzék egy kicsit az életüket valamikor. Most ott tartunk, hogy ki kéne adni az embereknek ősszel még egy nyári szünetet, mert a nyár ma már csak arra való, hogy az ember túléljen, és pusztulatig leamortizálódjon mind fizikailag, mind pszichológiailag. Arra is kíváncsi vagyok, hogy például az iskolákban miféle érdemi tanítás lesz 37 fokban, amikor a magyar iskolákban még redőny sincs, amit az ablak elé le lehetne húzni, nemhogy egy éjszakai portás, aki legalább éjjelre kiszellőztetné az ötven fokot az épületből.

aug. 27. 23:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még legalább egy hétig kitart a kánikula.
aug. 28. 06:19
 8/18 anonim ***** válasza:

Elektrolit pótló ital (sportital)

*dehidratáció, ásványi anyag vesztés és hőkimerülés ellen

• 0,5 liter víz

• fél citrom leve

• 1-2 evőkanál méz

• 1 mokkáskanál himalája/tengeri só

aug. 29. 03:18
 9/18 anonim ***** válasza:
8-as: ez jó. himalája/tengeri só helyett jó a közönséges só is? Mert csak az van itthon.
aug. 29. 07:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem. Tiszta só: himalája vagy tengeri.
aug. 29. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!