Hogyan alszotok ebben a kánikulában?
Figyelt kérdés
Van esetleg valamilyen praktikátok vagy alszotok amennyit sikerül?
Az elalvás nehezebb vagy inkább a korábbi felkelés a jellemző?
aug. 17. 19:56
3/11 anonim válasza:
Nekünk ventink van, a tizediken lakunk. Én alvás előtt veszek egy hideg zuhanyt, takaró nincs, közben a ventilátor fújja rám a hideget. Úgy tökjó, szerencsére még nem fáztam meg.
4/11 anonim válasza:
Könnyen elalszom, mert este már eléggé fáradt vagyok, de hajnalban gyakran ébredek arra, hogy le vagyok izzadva. Olyankor, wc, nedves törölközős törölgetés, vízivás, kiülök a konyhába telefonozni, aztán 1-1,5 óra múlva újra el tudok aludni.
N42
5/11 anonim válasza:
Éjszaka már nincs meleg. Ejjelre kikapcsolom a klímát és kinyitom az ablakot.
6/11 anonim válasza:
Már van klímánk, úgyhogy rendesen.
Amíg nem volt, szörnyű volt. Éjjel volt, hogy 1-2-ig sem tudtam elaludni a hőségtől, akkor is csak magamra irányított ventillátor mellett.
8/11 A kérdező kommentje:
ventilátorra gondolok én is csak félek,hogy amíg alszom,kiég a lakásom,tűz lesz.
aug. 17. 20:52
9/11 anonim válasza:
Jajj. 3-as vagyok. Kérdező nagyon ráparázol az életre. Nekünk éjjel-nappal megy, sose volt semmi baj. Szerintem nem is éghet ki.
10/11 anonim válasza:
Napokig is ment már a ventilátor megállás nélkül. Semmi nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!