Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha valaki kánikulában iszik...

Ha valaki kánikulában iszik (vodkát, + utána vagy közben sört) akkor lehet rosszul utána nagyon? Még ha sok vizet is iszik mellé?

Figyelt kérdés

Ha valaki kánikulában (tűző napon vagy úgy, hogy árnyék van de mégis magas a páratartalom, vagyis ilyen nagyon fülledt az idő) iszik, tömény szeszt meg sört, lehet rosszul?

Mármint ugye a test ilyenkor rosszul reagálhat...? (fesztivál például, vagy ha valaki lemegy a Balatonra, stb. ) főleg ha mozog is közben az illető (fesztivál -> tánc, sok mozgás)

Verejtékezés a piálás után 4-5 órával előfordulhat?

Persze a sok víz, + nem cukros üdítő - diétás cóla - az megvan...

Nem szigetezem!! Csak érdekelne. (én lennék a legboldogabb ha 1 napra le tudnék menni.. )

Egy régi emlék miatt kérdeztem..

több ismerősöm is kint van viszont a szigeten. (20-24 év)

23/l

2017. aug. 10. 02:03
 1/3 A kérdező kommentje:

ui.: én anno üres hasra ittam, vodkát, + barna sört, meg sok vizet mellé, meg diétás cólát, tehát nem cukrosat.

És kánikula volt... + mozogtam is mellé. Kb. 2 hete volt.

2017. aug. 10. 02:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem is az a baj hogy rosszul leszel, mert az bármilyen időszakban/évszakban előfordulhat. Itt az a nagyobb baj hogy a meleg miatt hamarabb berúgsz főleg ha vodkát,pálinkát vagy whiskyt iszol.

Egy tanács...ha mindenképp kimész a Szigetre akkor csak késő este kezdjél tömény piát inni, mikor már nem süt a nap és mindehol árnyék van. Így napkozben ihatsz hideg sört, esetleg valami felturbozott koktélt amibe raknak alkoholt.

2017. aug. 10. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha piát iszol és mellé még a cukrozott lónyálakat, akkor utóbbi cukortartalma is alkohollá erjed benned, és az is rátesz egy lapáttal.
2017. aug. 11. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!