Ha valaki kánikulában iszik (vodkát, + utána vagy közben sört) akkor lehet rosszul utána nagyon? Még ha sok vizet is iszik mellé?
Ha valaki kánikulában (tűző napon vagy úgy, hogy árnyék van de mégis magas a páratartalom, vagyis ilyen nagyon fülledt az idő) iszik, tömény szeszt meg sört, lehet rosszul?
Mármint ugye a test ilyenkor rosszul reagálhat...? (fesztivál például, vagy ha valaki lemegy a Balatonra, stb. ) főleg ha mozog is közben az illető (fesztivál -> tánc, sok mozgás)
Verejtékezés a piálás után 4-5 órával előfordulhat?
Persze a sok víz, + nem cukros üdítő - diétás cóla - az megvan...
Nem szigetezem!! Csak érdekelne. (én lennék a legboldogabb ha 1 napra le tudnék menni.. )
Egy régi emlék miatt kérdeztem..
több ismerősöm is kint van viszont a szigeten. (20-24 év)
23/l
ui.: én anno üres hasra ittam, vodkát, + barna sört, meg sok vizet mellé, meg diétás cólát, tehát nem cukrosat.
És kánikula volt... + mozogtam is mellé. Kb. 2 hete volt.
Nem is az a baj hogy rosszul leszel, mert az bármilyen időszakban/évszakban előfordulhat. Itt az a nagyobb baj hogy a meleg miatt hamarabb berúgsz főleg ha vodkát,pálinkát vagy whiskyt iszol.
Egy tanács...ha mindenképp kimész a Szigetre akkor csak késő este kezdjél tömény piát inni, mikor már nem süt a nap és mindehol árnyék van. Így napkozben ihatsz hideg sört, esetleg valami felturbozott koktélt amibe raknak alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!