Ki hogy érzi magát a kánikulában? Pulzus ingadozás?
Nekem tegnap egész nap alacsony volt a pulzusom 57-60 ülve, 65-70 állva, séta közben 80.
Ma pedig egész nap magas, 90-100 körül ülve. El mentem sétálni, 120as pulzussal sétáltam, nem esett jól.
Kardiólógia ekg uh rendben van, terheléses, holter is ok. mitralis és tricuspidalis insuffom van, mitralis jelzett, tricusp 1 fokú.
Sokszor hetekig tünet mentes vagyok, bírom a fizikai terhelést, máskor meg egész nap rosszul érzem magam, a setatol is kifulladok. Ötletek tanácsok? Melegtől is lehet?
Röviden: sz@rul. Magas a pulzusom, ugrál a vérnyomásom, szédülök, nem kapok levegőt, hányingerem van, ingerlékeny vagyok, nem tudok koncentrálni és egy helyben ülve is ömlik rólam a víz.
Gyűlölöm a nyarat, a meleget.
Biztosan a melegtől van neked is, hiszen nem lett rossz a kardiológiai eredményed.
Én ilyenkor igyekszem minél kevesebbet mozogni, hogy egy kicsit kevésbé izzadjak, sokat iszok és próbálok pihenni, és túlélni.
Pajzsmirigyedet nézesd meg. Annak az első jele a magas pulzusszám.
Ha volt influenzád-nem ez a koronás-hanem normál, az tönkre vághatja a pajzsmirigyedet, főleg ha nagyon hazavágott, és nagyon magas volt a lázad. Ilyenkor utolsó felvonásként érdemes megnézetni, és rendszerint pozitív is az eredmény.
Sziasztok,
KB fél éve volt laborom, teljesen csillag mentes, pajzsmirigy és kortizol is rendben van. Egyedül a szívemmel van probléma, néha kábának is érzem magam. Vernyomasom alacsonyabb inkább mint magas.
3 Nem normál pm vizsgálat kell, hanem teljes. Nyaki UH-al is, és teljes PM vérvizsgálattal is.
A mezei vérvétel csak általános. A tökéletest akkor kapod meg ha UH, és teljes Pm vérvizsgálatot csináltatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!