Voltál már rosszul ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Miben nyilvánult meg? Rossz közérzet? Gyengeség? Szédülés? Ájulás?
Hogyan történt az egész?
24L
júl. 15. 16:06
1/13 anonim válasza:
Fejfájás, amin gyógyszer se segített. Egyszer csak elmúlt magától.
2/13 anonim válasza:
Igen. Voltam rosszul. És még maa is rosszul vagyok. A mult héten hétfőn például mentő vitt el a kormányhivatalból. Ma is és tegnap is rosszul voltam. Ez a rosszul lét, kar zsibbadás, álmosság, kábaság, szédülésből áll. Hol el aszom, hol fel ébredek.
3/13 anonim válasza:
Rosszul még nem lettem szerencsére, a fejem viszont egy kicsit szokott meg a szívem jobban lüktet ilyenkor.
4/13 anonim válasza:
Több vizet igyatok! Hűtés és hidratálás a legfontosabb!
5/13 anonim válasza:
4-esnek! 2-es voltam! Az nem megy! Mert egyébként is súlyos vizelet inkontinenciám van. Igy is már pelenkás vagyok! És ez nem vicc! A múlt hétfőn amikor be vitt a mentő a kórházba. Akkor a kórházban lévő SBO-n még a pelenka ellenére is szét pisiltem magam. Úgy keletett a családommal tiszta ruhát és tiszta pelenkát be vitettnem a kórházba. Pedig csak egy éjszakát töltöttem az SBO-n a rosszul létem miatt.
6/13 anonim válasza:
Ma reggel. Fülledt a levegő. Már nem igazán bírom ezt a meleget.
7/13 anonim válasza:
Már megint ez a vízivás... Nem szomjasak vagyunk, hanem melegünk van. Ha bevedelünk 3 liter vizet, akkor is pont ugyanannyira. A MÁV, meg a Munka Törvénykönyve is így gondolja megoldani, nincs klíma, adjunk vizet, attól majd hideg lesz. Ja, nem is.
8/13 anonim válasza:
A víz nagyon sok mindent szabályoz: a szívet, a vér állapotát, az idegrendszert, a hőszabályozást, a stressztűrő képességet... az egyik a másikból következik, szóval nagyon is fontos a vízivás.
9/13 anonim válasza:
8.
Nem azt mondtam, hogy nem fontos. De a meleg ellen nem ér semmit. Ha érne, mindenki folyamatosan csak inná, amíg el nem éri, hogy úgy érezze magát, mintha 23 fok lenne.
10/13 anonim válasza:
Nekem elég durva hasmenésem van, rengeteg vizet vesztek, emiatt nagyon gyenge vagyok.. igaz sokat iszom de minden egyes kortytól elkezd csikarni a hasam és futhatok a WCre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!