Zajban hogy lehet megtanúlni aludni?
Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan lehet aludni, ha olyan helyen lakunk, ahol folyamatos a zaj, és nincs lehetőség csendben aludni?
A költözés, füldugó nem jöhet szóba. És egy olyan jó hallású esetében, aki minden apró zajra is ébren van. Akinek érzékenyebb a hallása (látássérült).
Az utcáról jön a zaj? Modern ablakok vannak? Nálunk panelban az ablakok nagyon jól hangszigetelnek, a kukásautó a leghangosabb ami rendszeresen van, de így arra sem mindig ébredek fel.
Augusztus 20-án amikor felettünk fordultak meg a Gripenek, arra felébredtem
A füldugó miért nem jöhet szóba?
Véleményem szerint megoldható, csak nem egyik napról a másikra
Köszönöm a válaszokat.
Első és második hozzászólók. Komolyan irigyellek benneteket, de tényleg. Jó nektek.
Hármas, azért nem jöhet szóba, mert nem látok, így a hallás a szemem helyett érzékel. Ezért is zavarnak a zajok jóban, mint másokat. Ha füldugót használnék, tartok tőle, hogy azt se hallanám meg amit jó lenne. Sose tudni.
Négyes, de ettől még ugyanúgy hallanám a zajokat, nem?
Nem várhatom el hogy körülöttem ne mozduljon meg senki, mert én aludni akarok, és nem is tudnám megtenni. Viszont folyton fáradt vagyok. Ezért gondoltam, hátha van valakinek valami jó ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!