Hogy tanulhatnék meg zajban aludni?
Eddig volt szerencsém csendes környezethez és úgy aludtam, mint a bunda, de új szomszédaim vannak, akik ezt nem teszik lehetővé... a füldugó sajnos nem működik :(
hogy tudnám átprogramozni magam, hogy jobban aludjak, kevesebbet ébresszenek fel éjjel?
24L
A szomszedokra nem lehet hatni?
Eloszor es masodszor atmenni ejjel ugy ahogy vagy, hogy nagyon zavaro, amit csinalnak, aztan vagy szolni a kozos kepviselonek vagy teljes higgadtsaggal kihivni rajuk a rendoroket csendhaboritasert?
Van egy hazirend, ebben szokott lenni vonatkozo resz, amit koteles minden ott lako betartani.
kértem már őket
az a gond, hogy nem buliznak, vagy ilyesmi, hanem papucsban szaladgálnak a lakásban (pont felettem) és ez az, ami számomra zavaró, kizökkentő zajokkal jár
Én se tudtam sose, de hidd el van az a fáradtság amikor már nem érdekel ....
Tudom ez nem hasznos de ez a valos , 27 évig én is így voltam vele h nem lehet zajban 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!