Hogyan tudnék megtanulni zajban is aludni?
Füldugó ezt tudom ajánlani, bár nekem ezzel csak annyi bajom volt, hogy nem tudtam normálisan órára stb felkellni...
DE még beválhat valami halk zene, és azt figyelve elalvás...
nekem ez a kettő van de kíváncsi vagyok a többi válaszra is
Én 12 évig laktam egy olyan utcában, ahol a szembeszomszéd a vasútvonal. Ráadásul állomás közelében, és az utcára nyíló első emeleti hálószobám ablakától kb 6 méterre dudált a vonat, mikor érkezett be az állomásra. Egy idő után megszoktam, fel sem tűnt már és nyitott ablaknál is tudtam aludni. Az agyam megszokta, hogy a vonatzaj természetes és fel sem ébredtem rá, csak félálomban hallottm, "regisztráltam" a vonatot. Sőt egyfajta időérzéket is kialakított. A reggeli első vonat hajnali 4 körül jött, tehát valahogy tudat alatt tudtam, hogy már reggel van és télen, mikor sötét van, akkor is nagyjából tudtam látatlanul is, hogy mennyi az idő.
Két éve, mikor elköltöztem, eleivel a csend volt szokatlan. Vonatonkénti időszakonként ébredtem fel, "hogy valami nem stimmel, nem jött a vonat".
Aztán ezt is megszoktam. Sőt, a vonatos hely előtt meg teniszpálya volt az ablak alatt. Azt is meg lehetett szokni.
Tehát a válaszom: várj türelemmel és a füled rááll és megszokod, nem fogsz felébredni. Egy-két hónap alatt megtanulja a szervezeted. Legalábbi az én eddigi saját tapasztalataim mondatják.
Szia
Én nem tudom miért,de tényleg...
Csak zajban tudok elaludni😂😂😂
Ha csend van forgolódok és egy percet se alszok.(már kísérleteztem ezzel)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!