Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet "megtanulni" háton...

Hogy lehet "megtanulni" háton fekve aludni?

Figyelt kérdés
Sajnos az egyik oldalamon fekszem mindig, és szeretnék háton aludni. Van valaki aki már átállt az egészségesebb, háton, vagy hason alvásra? Hogyan csinálta? :)
2009. dec. 18. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már mindenhogyan aludtam,egy időben egyik meg másik oldalamon,aztán meg csak hason,de mostanában meg inkább a hátamon fekve alszom.Nem csináltam ehhez semmi különöset,magától jött és megszoktam.Igaz nekem jobb ha így alszom,mert refluxom van és nem szeretném a gyomrom sem nyomni,így háton fekve,bizonyos szögű magasságban alszom.

Miért szeretnél így aludni??

2009. dec. 18. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A legjobb gyógyír erre a terhesség:D(ha nő vagy)

Én mindig hason feküdtem a terhességem előtt,aztán mikor nagyobb lett a hasam akkor oldalt,a legvégén háton...és azóta is háton fekszek,pedig terhesség előtt ezt el sem tudtam volna képzelni :D

2009. dec. 18. 01:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én terhesség alatt már majd megörűltem h nemtok hason feküdni.

Ritkán fekszem háton,csak ha elszundítok .

Sztem ezt nem lehet kajakra ,főleg ha nem is esik jól.

2009. dec. 18. 01:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Lefeküdhetsz háton, de akkor is mindig oldalra fogsz fordulni. Vagy magától fog megváltozni, vagy sehogy.
2009. dec. 18. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
De miért olyan jó háton aludni? Én úgy el sem tudok aludni, eleve sokkal kevesebb pozíciót lehet felvenni a kézzel, lábbal ilyenkor.
2009. dec. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!