Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ezzel a ténnyel?

Mit tegyek ezzel a ténnyel?

Figyelt kérdés
Hónapok óta stresszelek 0-24 akármi történik. Mindig szorít a mellkasom is ,zavart leszek egy idő után . Mostanában úgy elfajult Hogy a hasam is fáj tőle. nemtudom mi az oka ,igazából semmi okom rá. Csak nemtudok nyugodt lenni mintha aggódna az agyam valami miatt de én se tudom min. testi tünetek is jelentkeznek már és lassan megőrülök. ha nem akarok pszichológushoz járni mi egy másik megoldás?

aug. 27. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyilván van rá okod, ok nélkül nincs stressz, és nem tudom, mért nem akarsz pszichológushoz menni (te se tudod), pedig ő lenne A megoldás. Feltárjátok a stressz okát, ezzel már önmagában a fele elmegy, utána meg racionális lépésekkel megszünteted ezeket az okokat, vagy ha valamelyiket nem lehet megszüntetni, azzal megtanulsz bánni, és volt stressz, nincs stressz.
aug. 27. 21:30
 2/2 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, egész nap kattog, jár az agyam olyan dolgokon,amik meg sem történnek vagy ha történik valami mindig tovább gondolom,hogy még rosszabbul fog elsülni, még nagyobb baj lesz. Amikor semmi fontos dolgom nem lenne, akkor is stresszelek, hogy kevés lesz az időm, stb..😑
nov. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!