Anitak91 kérdése:
16hónapos a babám, antibiotikum miatt nem szopizhat..utána folytathatom vagy bekuljek meg a tennyel, hogy ennyi volt? Nagyon nehez, h egyik pillatrol a masikra nem adhatom neki..neki is es nekem is nehez..valami tanacs, h veszeljuk at?
Figyelt kérdés
#Szoptatás hirtelen abbahagyása
jún. 18. 03:00
2/12 anonim válasza:
Másodvélemèny másik dokitól. Van tejjel keverhető antibiotikum.
3/12 anonim válasza:
Melyik antibiotikum ez? Van, ami mellett lehet szoptatani.
4/12 anonim válasza:
Nézz utána rendesen, hogy tényleg nem lehet vele szoptatni, vagy a szokásos túlaggódás.
Ide beírod:
Eleve antibiotikum kúra alatt szültem, nyilván szoptattam.
5/12 anonim válasza:
Mármint a gyerek kap antibigyót, vagy te? Ha te, akkor nyugodtan szoptass, a legtöbb mellett lehet. Pl amoxycilin (augmentin) mellett, lehet, a többit az e-laktancián ellenőrizheted, amit az előző linkelt.
Ha a gyerek kap, akkor inkàbb csak arra kell figyelni, hogy ne egyszerre kapja. Teljen el egy óra az anibiotikum és a tej közt.
6/12 anonim válasza:
Utána kérdeznék orvostól, de én ezen a ponton biztosan nem keserednék el, 16 hónapos már. Még ha babáról lenne szó, akkor igen, fejném, stb., de itt emiatt szerintem ne kenődj el, de nyilván te érzed. Azért nézz utána lehet-e mellette vagy kérdezz rá szakembernél, hátha.
7/12 anonim válasza:
Nagyon sok antibiotikum szedhető szoptatás mellett is. Nekem is kellett sajnos már kétszer is, de kifejezetten mindig olyat kértem és kaptam is, amely szoptatás mellett is szedhető.
8/12 anonim válasza:
Egy csomó antibiotikum szedhető szoptatás alatt. Írass olyat.
9/12 A kérdező kommentje:
Mondtam az orvosnak, hogy még szoptatok, mondta, h két féle antibiotikum van, és mivel a penicilinre nem reagálok, olyat tud adni, amivel abba kell hagyni... én meg belementem, m november ota beteg vok, eddig is kellett volna szedni, d szopizas miatt kihagytam es nem tudtam meggyogyulni... es merlegeltem, h mi a fontosabb... szoval muszaj volt mar az antibiotikum... koszonom a valaszokat... olvaatam vhol, h ha nem is erti, el kell neki magyarazni, miert nem szabad, es kepzljetek, azota nem is keri, mintha elfogadta volna... ugy h fejem a tejet, ha meg lesz a kura utan es.meg szeretne, kinalni fogom neki...
jún. 19. 05:58
10/12 A kérdező kommentje:
Claritromycin Sandoz 500 az antibiotikum neve
jún. 19. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!