Szoptatás alatt antibiotikum?
Figyelt kérdés
Sajnos császar miatt katéterem volt és elkaptam egy húgyúti fertőzést, 3x-genny 3x-vér 3x-bakterium mindent talàltak benne, CuramDuo875mg antibiotikum kaptam, most jelenleg tápszert adok neki, és fejem kifelé tejem, ha abba hagyom gyógyszert mennyi idő után tehetem cicire?2022. nov. 5. 12:42
1/4 anonim válasza:
Most is nyugodtan szoptathatnád, ugyanis amoxicillin alatt szabad.
2/4 anonim válasza:
Bizonyos antibiotikum direkt szoptatás alatt van. Biztos szólt volna a doki ha nem úgy lenne enyém is szólt hogy szoptatás után vegyem be a gyógyszert,de ennyi.
3/4 anonim válasza:
Az elactancia oldalon le tudod ellenőrizni a hatóanyagot...
4/4 anonim válasza:
Szedtem en is antibiotikumot szoptatas alatt. Szolni kell az orvosnak és olyat ír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!