Vesegyulladásra szoptatás alatt milyen antibiotikumot lehet szedni?
Monural 3g granulátum és Aflamin tablettàt irt az orvos.
Remélem használni fog.
Köszönöm a normális válaszokat. Aki meg azt irta, hogy sajnálja a gyerekemet, az tehet egy szivességet
Bocs kérdező, de valószínűleg én nem értettem meg a kérdésed lényegét.
Tehát az a nem orvos amatőr, aki nem tudja megírni, mit szedhetsz szoptatás alatt, és ezt fel is vállalja, tehet egy szívességet? Vagy mi van?
Kár, hogy a kérdéseket és a kérdező válaszait nem lehet pontozni. Néha nagy szükség lenne rá.
Az tehet egy szivességet, aki azt irta nekem, hogy ennyi ésszel hogy lehet gyereket vállalni.... csak nem akartam csúnyán fogalmazni.
Érthető már így?
Egyébként meg azért írtam ki a kérdést, mert elég sok gyógyszerre allergiás vagyok és kíváncsi lettem volna, hogy általában milyen gyógyszert szoktak írni erre a betegségre.
"hogy általában milyen gyógyszert szoktak írni erre a betegségre."
Ilyen súlyos betegségre nincs " általában" - az orvos, aki hosszú ideig tanult, hogy értsen hozzá - ő mondja meg, hogy mi a teendő, mit kell szedni, hogy meggyógyulj. Menjél el a dokihoz, és mondd el a panaszaidat, az allergiádat is, és hogy szoptatsz.
Jobbulást!
Köszönöm szépen, már voltam és írtam is feljebb, hogy miket irt az orvos.
Szerencsére már jól vagyok.
Szép estét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!