Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggel óta lázas vagyok, sok...

Reggel óta lázas vagyok, sok mindent próbáltam, de semmi sem segít. Mit tehetek még?

Figyelt kérdés
Le nem megy a lázam 38C alá,de néha-néha pár tizeddel feljebb megy.Szedtem be Rubophent,vettem langyos-hideg zuhit,igyekszek minél kevesebb takarót magamra rángatni,illetve néha pár percre kitakrózok.Mit tudnék még csinálni?Már 2 liter vizet is megittam.Hétvégén ugye csak ügyelet van,bemegyek ha estére semmi sem változik,de addig próbálkozom levinni a lázam.Hátha van még használható gyógymód.Köszönöm
2010. okt. 31. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg vizes lepedőt vagy törülközőt magadra tenni, a homlokodra is rakhatsz valami hideget. Jobbulást :)
2010. okt. 31. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
a langyos hideg zuhany nem megoldás ahhoz jéghidegnek kell lennie, próbáld meg még 1x hideggel a zuhanyzást, ajánlanám még a Neocitránt, ha van otthon.megittad és utána feküdj az ágyba takarózz be és nem baj ha izzadsz, éppen az a lényege. !
2010. okt. 31. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hideg vizes borogatás a 2 csuklódra, a bokáidra és a homlokodra. ha ettől se megy lejjebb,akkor ügyelet.
2010. okt. 31. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! Velem kidobatta a háziorvosom a Rubophent, azt mondta, semmire se jó. Vegyél be (legközelebb, vagy pár óra múlva) Algopyrint, az sokkal erősebb, és az leviszi a lázadat.
2010. okt. 31. 15:32
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.most veszek 1 hideg zuhit és ha nem múlik el akkor hozatok vkivel vmi hatásos lázcsillapítót.Ez a rubophen semmire se jó
2010. okt. 31. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
15:32, a szivembol szoltal pont ezt akartam mondani. A rubophen hoemelkedesre, enyhe fajdalmakra kivalo, de annal tobbre nem. Ha lazad van algopyrint szedj. Azzal az a baj, hogy receptkoteles, de az ugyeleten felirjak neked.
2010. okt. 31. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
hűtőfürdő, sok meleg tea, 1000 mg-os C vitamin!
2010. nov. 1. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!