Mivel óránként csak egy kérdést tehetek fel, itt van pár kérdés! 1: Másmilyen óvszert vegyek? Amikor próbáltam felhúzni nagyon feszült, nehezen tudtam felhúzni. Egyszerű durex volt.
1. folytatása: A végén maradt kb fél centis rész, amit nem tudtam felhúzni, próbáltam kiszórítani a levegőt, de egyszerűen nem tudtam... ez a méret miatt lehet?
3. Óvszerrel elélvezhetek a csajban?
4. Már nem szűz a lány és régebben jó barátok voltunk és mesélte hogy egyik volt pasija nem akarta óvszerrel ezért fogamzásgátlót szedett be. Nos ha fogamzásgátlóval akarja csinálni az is elég, hogy ne legyen terhes? (ja és nincs semmiféle nemi betegsége)
1a) az a dolga hogy tapadjon.
1b) az végén a fél centis rész az a spermáknak kell szóval ugy huzd fel hogy abba ne legyen levegő [értsd: eleve ugy huzd fel, hogy azt "összenyomod"
3. :D AZért van.
4. Elég a fog gátló, de biztos légy, hogy aktív nála.
1. Olyat vegyél ami nagyobb, az oldalán valahol ott van hogy ötvenhány mm átmérőjű, na abból nagyobbat. Levegő akkor sem lehet benne, a legelején összecsippented a végét és úgy húzod fel, ugye?
2. Terhes vagy.
3. Azért használod nem?
4. Biztos nincs? Biztos szedi? Bízol benne? Akkor igen.
Szerintem erről beszélgess el apukáddal...
Amúgy meg, nem...sem a gumi, sem a tabletta nem jelenti azt, hogy biztonságban lennétek a terhességtől. Bele ne élvezz mert nagy rá az esély, hogy teherbe esik...szóval máshova kell élvezned. Sőt, jobb ha nem is szexeltek. De a legjobb az lenne ha meg sem csókolnád, mert akár attól is terhes lehet, ha nem figyeltek oda O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!