Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok elaludni? Van...

Miért nem tudok elaludni? Van valami ötletetek, ami segítene?

Figyelt kérdés
Ma már 5. napja, hogy nem tudok aludni egy percet sem. Egész éjjel fenn vagyok, de nem jön álom a szememre. első éjszaka vettem be xanaxot, hogy egy picit megnyugodjak, hátha akkor el tudok, aludni, de az sem jött be. Nem idegeskedek semmin, nem vagyok új környezetben, és minden nap edzek, tehát fizikailag is lefárasztom magamat. Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnék elaludni?
2010. okt. 27. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem a frontok, meg a telihold okozhatja, mostanába nekem is szörnyű éjszakáim voltak ... igyál nyugtatóteát lefekvés előtt, vagy szedj Valeriánát vagy valeriána relaxot :)
2010. okt. 27. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! Kipróbálom!
2010. okt. 27. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mostanába éns e tudok alduni, de én a testvérem miatt . Este mindig horrorszerű játékokkal játsszik xBoxon és áthallatszik. (Mit ne mondjak nem a legjobb altató xD) Én iylenkor iszom egy kis tejet visszafekszem és addig tanulok földrajzot amíg álmos nem leszek. (komoly)
2010. okt. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!