Miért nem tudok elaludni - már második eset?
Figyelt kérdés
Nyaraltunk, aug. 10-én értünk haza, aznap még fáradt voltam tök jól aludtam, azóta alig tudok elaludni... mindig 22.45 körül szoktam elaludni, de mostanság van hogy éjfél után fél órával megy és rohadtsz*r...
Összevesztem nyaralás utolsó napján anyámmal, de teljesen nekem van igazam - ezt apa és tesóm is elismerte - így azóta nem beszéltem anyával.
egyszer volt egy ilyen időszakom októberben múlt évben mikor kb 1,5 hétig alig tdtam elaludni kb hajnali 1-2 körül sikerült, de akkor jóban voltam anyával, suli se volt stresszes mert október még nem az, srácgondom se volt abszolút. Mitől lehet ez?
17/l
2011. aug. 18. 15:59
1/2 A kérdező kommentje:
Ha lefekszem akkor kb 22.30 kor szoktam, és kb 15-20 perc mire elalszom általában... nyaralás előtt mindig így volt. ráadásul erdélybe mentünk, tehát semmi időeltolódás (+- 12 órás cucc) nem jöhet szóba.
2011. aug. 18. 16:00
2/2 anonim válasza:
okot nem tudok mondani,hogy miért nem tudsz aludni..de kipróbálhatnád a citromfű teát, lefekvés előtt szoktam inni, én úgy fél órán belül elálmosodom tőle és végig is alszom az éjszakát. egy próbát szerintem megér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!