Borzasztó stresszesek a minden napjaim kb 10 hónapja 3 pici gyerek mellett, vannak vérnyomás problémáim mellett szorongás és depresszió.Én szerintem a bezártság miatt van mért soha nemtudok menni sehova a 3 gyerektől. ?
Azon gondolkodok hogy életmódot kellene válltanom teljesen, mint mozgásba mint étkezésben hátha legalább a stresszen segìtene.
Olyan kérdésem lenne hogy aki hasonló cipőbe járt és belekezdett az életmódválltásba annak menbyi idő után volt válltozás ?
Csak segítő szándékúak írjanak légyszives kioktatás nem szeretnék.
Köszönöm
De miert szorongsz?
A szorongást, ha valós oka van, az orvos nem tudja megoldani.
Ha félsz esetleg az agresszív exedtől, félted a gyerekeket is, meg tudom érteni, vagy anyagi gondok vannak, normalis, hogy szorongsz, csak vigyázz ne hatalmasodjon el rajtad, mert akkor csomó rossz döntést fogsz hozni.
Sajnálom a gyerekeket, hiszen ez rajtuk csapódik le, hogy érzik, hogy az anyjuk folyton nyugtalan, es stresszelt.
Nem tudtad, hogy mekkora meló lesz 3 gyereket felnevelni, úgymond felkészületlenül ért a dolog?
Nekem kicsit úgy tűnik, hogy nem túl sokat gondolkodtál mikor belevágtál a nagycsalád nevű projektbe, es most összecsaptak a fejed fölött a hullámok.
És mivel itthon vagyok minden nap és egésznap így ez a szorongás fenn áll folyamatosan .
A bezártság miatt stresszes vagyok nagyon
A sok stressztől meg kb mindennap hányingerem van.
Ez a szorongásod mar patológiás. Nem normalis dolog így rettegni egy hányós hasmenéses vírustól.
Nehogy szép lassan elhatalmasodjon rajtad egy pszichózis. Kérj segítséget mert ennek nem lesz jó vege, kenyszerzubbony lehet belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!