50 éves nő vagyok, szorongással és depresszióval küzdök. (?)
1
Nem.
Mitől szorongsz? Mi tesz depresszióssá?
Egyáltalán nincs senki, aki felvidítson? Szüleid már nem élnek? Testvérek, vagy unokatestvérek? Férj/élettárs vagy gyerek? Esetleg szerető?
Örökbefogadás nem történt? Keresztgyerek? Munkatársak, főnök, volt osztálytársak? Egyéb barátok, ismerősök?
Én ugyan veled egykorú hölgy vagyok és minden okom meglenne a szörnyű érzések túlburjánzására, mivel két hozzátartozóm is nagyon brutális körülmények között halt meg - valahogy mégsem tudom elhagyni magam.
Én még sírni sem tudok egyelőre a megrázkódtatástól. Nagyon sokáig kellett önfegyelmet tanúsítanom, amíg egyre betegebbek lettek a felmenőim. Hosszú időszakot ölelt fel mindkét életesemény.
Igaz, nekem most az a baráti kör segít, akiket kiépítettem magam köré. Tudnak vidámak lenni, összejönni hetente egyszer. Megértőek is, ha kell.
Délután is jön látogatóba hozzám az, aki a szívemnek legkedvesebb.
Köszi mindenkinek.
Türelmesen várok, hátha lesz valaki, aki megfelel az elképzeléseimnek.
És mindenkinek jó étvágyat. 😊
Köszi, neked is!
És ha nem találsz olyant?
Mit jelent számodra a szorongás és a depresszió?
8
Ha nem találok korombéli sorstársat, akkor sem baj. Van nálam 20 évvel fiatalabb barátnőm ilyen problémákkal.
Konkrétumot a betegségeimről inkább priviben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!