Érezted már úgy, hogy az egész életedet elrontottad? Mi segített kimászni ebből az érzésből?
Figyelt kérdés
febr. 25. 15:21
1/13 anonim válasza:
Igen. Az, hogy az életem még nem ért véget, még csinálhatom máshogy.
2/13 Kólauborkával válasza:
Amég nem haltál meg, addig lehet változtatni elég sok mindenen, ha bármin nem is.
3/13 anonim válasza:
Igen, de mindig a jövőmre gondoltam. Arra, hogy 2-3 hónap múlva ez már nem is fog számítani.
5/13 anonim válasza:
Éreztem. Bár már inkább azt érzem, hogy nemcsak rajtam múlt ez. Mindegy, mert ennyire elrontott életet élni mindenképpen rossz és gyógyszerrel is épp csak elviselhető. Kimászni ebből? Nem vagyok már kisgyerek, nem álmodozok. Majd vége lesz, csak győzzem kivárni.
6/13 anonim válasza:
Nem csak úgy érzem, hanem sajnos valóban úgy történt. 55 évesen már nem sok mindenben reménykedem. :(
7/13 anonim válasza:
Igen.
Elkezdtem gyógyulni az étkezési zavaromból. Nem egyszerű és volt pár visszaesés, de megy.
Lassan de biztosan, ezen kívül könyvet írok - ez oskat segít, amikor épp a gyomrom fáj vagy régen jött a hülye "hányd ki" gondolat (2,5 éve nem vagyok bulimiás).
8/13 anonim válasza:
Én most vagyok így, még nem tudom, hogyan tovább, de halvány elképzeléseim vannak, hogy irányt váltok kicsit. 30f
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
Sok sikert nektek, akik mertetek lépni
Sajnos én sem állok túl jól
febr. 27. 11:42
10/13 anonim válasza:
Nagyon néha. De ilyenkor azt mondom, hogy a hiba is a fejlődés része és megyek tovább az utamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!