Vannak itt olyanok, akik a gimnáziumot félbehagyták, ezért elrontották az egész életüket?
Rengeteg képzés, tanfolyam van érettségi nélkül. Keress olyat ami érdekel és kerülj méllyebbre benne.
Legyél talpraesett, ragadd meg az alkalmakat, nyiss új dolgok felé ès bátran vágj bele. Sajnos mindenhez kell papír, de egy két tanfolyam ha megvan akkor az is több mint a semmi.
Igen, a 12. osztályt nem fejeztem be és természetesen így érettségim sincs. Igazából idáig is úgy bukdácsoltam el kettesekkel (mindenből kettesre álltam, egy-két tárgy kivételével), így ha el is végeztem volna a 12. osztályt, az érettségit biztosan nem sikerült volna összehoznom. Matematikából például a műveleti sorrendet sem tudtam, angolból csak az általános iskola 5. osztályos anyagot tudtam, a szakmai tárgyakból sem jeleskedtem, így a szakmai érettségim is biztos bukta lett volna.
Hogy hogyan, és miért kallódtam el ennyire, arra én magam sem tudom a választ. Egy nagyon rossz magaviseletű gyerek voltam, az órákat végig beszéltem, a tanárokkal szemtelen voltam. Csak melegedni jártam be az iskolába, és nem tudom megindokolni, hogy miért... Csak annyira emlékszem, hogy nem volt a kedvenc időtöltéseim között a tanulás. A koszon kívül semmi sem ragadt rám. Olyan bután kerültem ki onnan, mint amilyen bután bekerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!