Milyen olyan szakok vannak, amelyeket csak egy egyetemen lehet tanulni az egész országban? Sok ilyen van?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 22:55
1/11 anonim válasza:
Van pár, javarészt nagyon speciális mesterszakok, de pl. az állatorvosi is ilyen. Ezen kívül természetesen az államtudományi, rendészeti, hadászati képzések is, de valószínűleg vannak egyéb példák is. Nem jellemző, de nem is kimondottan ritka.
2/11 anonim válasza:
Konduktor is ilyen szerintem, a Pethő intézetben. A kisebb egyházak például evangélikus hittudomanyi képzései is csak egy helyen vannak.
3/11 anonim válasza:
Tanári, jogász/ügyvéd. Mérnök szakok.
4/11 anonim válasza:
Például: műszaki földtudományi, kulturális antropológus, erdőmérnök, faipari mérnök, kutató zoológus, tesztmérnök, biztonságtechnikai mérnök, villamos-üzemmérnök...
5/11 anonim válasza:
Erdőmérnök, faipari mérnök csak Sopronban van Állatorvori csak az Állatorvostudományi Egyetemen.
6/11 anonim válasza:
Hármas vagyok, bocsánat félreolvastam, azt hittem milyen szakok vannak, amit csak egyetemen lehet tanulni.
7/11 NTBS válasza:
Biztosan van ilyen, de nem túl gyakori azért.
8/11 anonim válasza:
Gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés
9/11 anonim válasza:
Eü-ben az ergoterápia, meg digitális fogászati tervezés
Kb az SZFE és MTE képzései is ilyenek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!